Menu

Soorten thermoplastische kunststoffen

Soorten thermoplastische kunststoffen

Er zijn verschillende soorten thermoplastische kunststoffen en additieven beschikbaar die ingezet worden voor het spuitgieten van grote kunststofproducten, behuizingen of vormdelen.

De juiste mix van grondstoffen, spuitgiettechieken en afwerking(en) worden afgestemd op de toepassing van het te realiseren product, de gestelde kwaliteitseisen en het gewenste eindresultaat.

Meer over thermoplastische kunststoffen

ABS
ASA
HDPE
PC/ABS
PC/ASA
PP
PS
Lange glasvezelversterkt PP
PA-V2

HSV-TMP heeft meerdere soorten thermoplastische kunststoffen voor u beschikbaar. Bovenstaande lijst is in ontwikkeling en wordt verder uitgebreid. Wanneer u meer wilt weten over ons assortiment dan kunt u onderstaande button gebruiken en uw vraag stellen aan het ontwerpteam van HSV-TMP.

Kunststof Quickscan

Snel uitsluitsel over de haalbaarheid van uw ideeën

Quickscan aanvragen

Over ons: Even voorstellen

Wilt u grote kunststof vormdelen, behuizingen of andere onderdelen laten spuitgieten? Zoekt u een partner die vanuit de productiepraktijk kan meedenken over de ontwikkeling van uw kunststof producten? Bij HSV TMP hebben we tientallen jaren ervaring met de ontwikkeling van kunststof onderdelen, en enorm veel kennis van de daarvoor benodigde materialen en technieken. Die kennis en ervaring zetten we dolgraag in voor het waarmaken van uw productideeën.

HSV
HSV TMP

Bedrijfsprofiel

Steeds meer ontwerpers en inkopers kiezen voor kunststof

Wij ontwikkelen en produceren innovatieve behuizingen, vormdelen en andere onderdelen voor opdrachtgevers in de meest uiteenlopende branches. Ons specialisme: grote producten, in kleine tot middelgrote series.

Bedrijfsprofiel
HSV TMP Maatschappelijk verantwoord ondernemen
HSV TMP

Geschiedenis

Onze ontstaansgeschiedenis en organisatiestructuur

HSV Technical Moulded Parts werd officieel opgericht in 1985. Maar onze eigenlijke ontstaansgeschiedenis gaat nog verder terug. Tot 1968, toen ons zusterbedrijf in Ede begon met de fabricage van EPS verpakkingen.

Onze geschiedenis
HSV
HSV TMP

Kernwaarden

De manier waarop wij zakendoen

Wij zijn ervan overtuigd dat onze opdrachtgevers niet aleen met ons samenwerken vanwege de producten die we leveren, maar ook vanwege de manier waarop wij zakendoen. Die heben wij samengevat in vier kernwaarden.

Onze kernwaarden

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op