Menu

Behuizingen voor medische apparatuur en laboratoriumapparatuur

Medical & analytical

HSV TMP ontwikkelt al jaren de meest uiteenlopende kunststof behuizingen, omkastingen en covers voor de medische sector en laboratoriumsDe medische sector vormt een enorm uitdagende branche voor leveranciers van kunststof onderdelen, want echt alles aan je producten moet kloppen. Van afwerkingsniveau tot krasbestendigheid, van ‘shielding’ tot belastbaarheid, van maatvoering tot gebruiksgemak. Wilt u hier meer over weten? Gebruik onderstaande button en stel uw vraag.

Veilig, betrouwbaar en gebruikersvriendelijk

Medical & analyticalHSV TMP ontwikkelt al jaren de meest uiteenlopende kunststof behuizingen, omkastingen en covers voor de medische sector en de laboratoriumwereld. Daardoor hebben wij veel deskundigheid opgebouwd over de hoge eisen die er in deze branche worden gesteld. Bovendien denken wij graag met onze opdrachtgevers mee over een optimale integratie tussen design en functionaliteit.

HSV TMP ontwikkelt al jaren de meest uiteenlopende kunststof behuizingen, omkastingen en covers voor de medische sector en laboratoriumsMet onze kunststof oplossingen leveren wij ook graag een bijdrage aan de veiligheid, betrouwbaarheid en gebruikersvriendelijkheid van de apparaten in úw organisatie. Meer weten over onze oplossingen? Neem vooral contact met ons op en vraag een Quickscan aan.

Gratis kunststof quickscan

Alvast een eerste indicatie van de maakbaarheid, kosten en doorlooptijden ontvangen? Vraag de Kunststof Quickscan aan. Een gratis en vrijblijvende check door onze experts, op basis van uw voorlopige ontwerp.

Kunststof Quickscan

Snel uitsluitsel over de haalbaarheid van uw ideeën

Quickscan aanvragen

Over ons: Even voorstellen

Wilt u grote kunststof vormdelen, behuizingen of andere onderdelen laten spuitgieten? Zoekt u een partner die vanuit de productiepraktijk kan meedenken over de ontwikkeling van uw kunststof producten? Bij HSV TMP hebben we tientallen jaren ervaring met de ontwikkeling van kunststof onderdelen, en enorm veel kennis van de daarvoor benodigde materialen en technieken. Die kennis en ervaring zetten we dolgraag in voor het waarmaken van uw productideeën.

HSV
HSV TMP

Bedrijfsprofiel

Steeds meer ontwerpers en inkopers kiezen voor kunststof

Wij ontwikkelen en produceren innovatieve behuizingen, vormdelen en andere onderdelen voor opdrachtgevers in de meest uiteenlopende branches. Ons specialisme: grote producten, in kleine tot middelgrote series.

Bedrijfsprofiel
HSV TMP Maatschappelijk verantwoord ondernemen
HSV TMP

Geschiedenis

Onze ontstaansgeschiedenis en organisatiestructuur

HSV Technical Moulded Parts werd officieel opgericht in 1985. Maar onze eigenlijke ontstaansgeschiedenis gaat nog verder terug. Tot 1968, toen ons zusterbedrijf in Ede begon met de fabricage van EPS verpakkingen.

Onze geschiedenis
HSV
HSV TMP

Kernwaarden

De manier waarop wij zakendoen

Wij zijn ervan overtuigd dat onze opdrachtgevers niet aleen met ons samenwerken vanwege de producten die we leveren, maar ook vanwege de manier waarop wij zakendoen. Die heben wij samengevat in vier kernwaarden.

Onze kernwaarden

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op