Menu

Wilt u de haalbaarheid van uw ideeën toetsen? Doe de kunststof quickscan

Wat is de Quickscan

Bent u bezig met de ontwikkeling van een product? Als dat zo is dan kan het handig zijn om in een vroeg stadium een ​​antwoord te krijgen op de volgende vraag: is het mogelijk om dit product in kunststof uit te laten voeren? En zo ja, welk soort kunststof is het meest geschikt voor mijn specifieke toepassing? Wat kost kunststofspuitgieten en wat wordt de doorlooptijd voor een project als dit?

Quickscan aanvragen

Onze ervaring leert ons dat veel productontwikkelaars stoeien met dergelijke vragen. Daarom hebben wij de kunststof QuickScan ontwikkeld. Een deskundig advies van onze experts. Zonder dat daar verplichtingen of kosten aan verbonden zijn.

Rechtstreeks schakelen met onze experts

Project+ Let's make it FIT engineers HSV

Wilt u als ontwikkelaar de haalbaarheid van uw ideeën toetsen? Dan schakelt u direct een van onze experts in. Vraag een Kunststof Quickscan aan. Dan schakelt u direct met onze medewerkers en krijgt u snel antwoord; telefonisch of via e-mail.

Wat hebben we nodig?

Een voorlopig ontwerp in de vorm van een schets of een pdf-bestand is al voldoende. Als u al een 3D pdf- of CAD-file hebt, dan ontvangen we die ook graag. Verder willen we vast weten welke eisen er aan het product worden gesteld. Een indicatie van de verwachte seriegrootte helpt ons ook bij het vinden van de juiste techniek.

Vertrouwelijke behandeling

Alle aanvragen die wij binnen krijgen, worden vertrouwelijk behandeld. Als u dat wilt, zijn we ook bereid om een non disclosure agreement overeen te komen.

Kunststof Quickscan

Snel uitsluitsel over de haalbaarheid van uw ideeën

Quickscan aanvragen

Over ons: Even voorstellen

Wilt u grote kunststof vormdelen, behuizingen of andere onderdelen laten spuitgieten? Zoekt u een partner die vanuit de productiepraktijk kan meedenken over de ontwikkeling van uw kunststof producten? Bij HSV TMP hebben we tientallen jaren ervaring met de ontwikkeling van kunststof onderdelen, en enorm veel kennis van de daarvoor benodigde materialen en technieken. Die kennis en ervaring zetten we dolgraag in voor het waarmaken van uw productideeën.

HSV
HSV TMP

Bedrijfsprofiel

Steeds meer ontwerpers en inkopers kiezen voor kunststof

Wij ontwikkelen en produceren innovatieve behuizingen, vormdelen en andere onderdelen voor opdrachtgevers in de meest uiteenlopende branches. Ons specialisme: grote producten, in kleine tot middelgrote series.

Bedrijfsprofiel
HSV TMP Maatschappelijk verantwoord ondernemen
HSV TMP

Geschiedenis

Onze ontstaansgeschiedenis en organisatiestructuur

HSV Technical Moulded Parts werd officieel opgericht in 1985. Maar onze eigenlijke ontstaansgeschiedenis gaat nog verder terug. Tot 1968, toen ons zusterbedrijf in Ede begon met de fabricage van EPS verpakkingen.

Onze geschiedenis
HSV
HSV TMP

Kernwaarden

De manier waarop wij zakendoen

Wij zijn ervan overtuigd dat onze opdrachtgevers niet aleen met ons samenwerken vanwege de producten die we leveren, maar ook vanwege de manier waarop wij zakendoen. Die heben wij samengevat in vier kernwaarden.

Onze kernwaarden

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op