Menu

Plastic product laten maken

Een plastic product laten maken

HSV TMP ontwikkelt en produceert plastic producten, grote kunststof spuitgietproducten, vormdelen, behuizingen en andere onderdelen. Wilt u een plastic product laten maken of grote kunststof spuitgietproducten, behuizingen of andere onderdelen laten spuitgieten bij HSV TMP? Bij ons bent u aan het juiste adres. Vanuit de productiepraktijk denken onze engineers met u mee over de ontwikkeling van uw plastic producten.

Grote plastic producten laten maken

Een plastic product laten maken bij spuitgietbedrijf HSV TMP, of andere grote kunststof spuitgietproducten samen ontwikkelen en produceren met onze organisatie, biedt u tal van voordelen. Wij hebben tientallen jaren ervaring en de juiste productie- en logistieke faciliteiten voor u beschikbaar in Ede en in Leeuwarden. Met onze passie voor kunststoffen, een eigen engineeringsafdeling en slimme technieken zetten wij deze kennis en ervaring dolgraag in voor het waarmaken van uw productideeën voor uw plastic product.

We denken op alle fronten met u mee

Bij de succesvolle ontwikkeling van een plastic product of kunststof onderdeel spelen verschillende factoren een rol: de materiaalkeuze, de gebruikte productietechniek, de prijs-kwaliteitverhouding van de matrijs, de kostprijs van het eindproduct. Wij denken op alle fronten met u mee. Een goed plastic product laten maken is altijd het resultaat van teamwork. Een samenspel tussen disciplines als R&D, product design, marketing & sales, inkoop, logistiek en Quality Assurance. Het team van HSV TMP ondersteunt u tijdens het hele proces.

1.

Productontwikkeling

Door ons in een vroeg stadium te betrekken bij de productontwikkeling profiteert u van onze vakkennis van kunststoffen en productietechnieken.

Productontwikkeling
2.

Ontwikkelingstraject

Elk product is anders, dus voor elk project geldt een andere productieplanning. Hier krijgt u een indicatie van de doorlooptijden voor een project.

Ontwikkelingstraject
3.

Productie

Altijd een geschikte verwerkingsmethode beschikbaar. Wij zijn sterk in: spuitgieten, thermoplastisch schuimgieten en cascade spuitgieten.

Productie
4.

Logistiek

Lagere transportkosten door slim productontwerp en doordachte verpakkingsoplossingen. Uw producten veilig en voordelig vervoerd.

Logistiek

Kunststof Quickscan

Snel uitsluitsel over de haalbaarheid van uw ideeën

Quickscan aanvragen

Cases: voorbeelden uit de praktijk

Geen enkel project is hetzelfde, maar vaak doorloopt een ontwikkelings- en productieproces wel een aantal vaste, herkenbare stappen. Wij illustreren onze werkwijze daarom graag met een aantal praktijkvoorbeelden.

CASE

Flux Furniture

Flux Chair: Bekroond Dutch design

De flux chair is een opvouwbare, lichtgewicht designstoel, geproduceerd door het Nederlandse bedrijf Flux Furniture. Echt Dutch Design dus, dat al bekroond werd met verschillende design awards. HSV TMP leverde een belangrijke bijdrage aan de […]

Bekijk deze case
CASE

Heatpoint

Een nieuwe generatie kunststof kabelgoten

Heatpoint is gespecialiseerd in hoogwaardige railapplicaties voor trein-, tram- en metrobedrijven. Een van deze applicaties is een kunststof kabelgoot, die al enkele jaren op de markt is en gemaakt wordt uit gerecycled polypropyleen. Op zich […]

Bekijk deze case
CASE

Solon

Montage oplossing voor PV-modules

Het Duitse SOLON is een van ’s werelds grootste producenten van systemen voor zonnepanelen, oftewel PV‐modules. In nauwe samenwerking met SOLON hebben we een nieuwe oplossing voor de dakmontage van deze modules ontwikkeld. Een traject […]

Bekijk deze case

Greep uit onze klanten

Over ons: Even voorstellen

Wilt u grote kunststof vormdelen, behuizingen of andere onderdelen laten spuitgieten? Zoekt u een partner die vanuit de productiepraktijk kan meedenken over de ontwikkeling van uw kunststof producten? Bij HSV TMP hebben we tientallen jaren ervaring met de ontwikkeling van kunststof onderdelen, en enorm veel kennis van de daarvoor benodigde materialen en technieken. Die kennis en ervaring zetten we dolgraag in voor het waarmaken van uw productideeën.

Complexe projecten | De toegevoegde waarde van HSV Technical Moulded Parts
HSV TMP

Bedrijfsprofiel

Steeds meer ontwerpers en inkopers kiezen voor kunststof

Wij ontwikkelen en produceren innovatieve behuizingen, vormdelen en andere onderdelen vor opdrachtgevers in de meest uiteenlopende branches. Ons specialisme: grote producten, in kleine tot middelgrote series.

Bedrijfsprofiel
HSV TMP Maatschappelijk verantwoord ondernemen
HSV TMP

Geschiedenis

Onze ontstaansgeschiedenis en organisatiestructuur

HSV Technical Moulded Parts werd officieel opgericht in 1985. Maar onze eigenlijke ontstaangeschiedenis gaat nog verder terug. Tot 1968, toen ons zusterbedrijf in Ede begon met de fabricage van EPS verpakkingen.

Onze geschiedenis
Complexe projecten | De toegevoegde waarde van HSV Technical Moulded Parts
HSV TMP

Kernwaarden

De manier waarop wij zakendoen

Wij zijn ervan overtuigd dat onze opdrachtgevers niet aleen met ons samenwerken vanwege de producten die we leveren, maar ook vanwege de manier waarop wij zakendoen. Die heben wij samengevat in vier kernwaarden.

Onze kernwaarden

MVO bij HSV TMP

Meer over MVO

Actueel bij HSV Technical Moulded Parts

Nieuws

HSV Technical Moulded Parts tijdens Plastteknik Nordic

Duurzame productinnovaties tijdensPlastteknik Nordic

HSV Technical Moulded Parts is aanwezig tijdens Plastteknik Nordic. 1 tot 2 december 2021 | Stand nummer: J:08A Malmö Messen, Malmö Zweden. Duurzame productinnovaties tijdens Plastteknik Nordic Tijdens ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor de industriële […]

Meer lezen
Nieuws

Bezoek HSV tijdens Fakuma 2021

Tijdens Fakuma 2021, ‘s werelds toonaangevende technische vakbeurs voor de industriële kunststofverwerking, staat het projectteam van HSV Technical Moulded Parts voor u klaar en tonen wij u slimme en duurzame productinnovaties die wij ontwikkelen voor onze […]

Meer lezen
Nieuws

Interplas 2021; ontmoet HSV

Tijdens Interplas 2021, van 28 – 30 september 2021, staat het projectteam van HSV Technical Moulded Parts voor u klaar. Bezoek onze stand-nr. G65 en ontdek de mogelijkheden van spuitgietproducten, particle foams en hybride oplossingen. […]

Meer lezen

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op