Menu

Grote kunststof spuitgietproducten tegen een interessant tarief

Kosten spuitgieten

De kosten van het spuitgieten van uw kunststofproducten, behuizingen of vormdelen berekenen? HSV-TMP is de specialist in het spuitgieten van grote kunststofproducten.

Naast de calculatie en het aanleveren van een kostenoverzicht voor de realisatie van uw kunststof spuitgietproduct gaat HSV een stap verder. Onze kunststof- en spuitgietexperts adviseren u bij de verdere optimalisatie van uw productontwerp, het doorvoeren van efficiëntie in assemblagewerkzaamheden en in het logistieke proces.

Zo krijgt u een goed beeld van de kosten en wij dragen bij aan effectieve oplossingen die u, van ontwerp tot realisatie, interessante besparingen opleveren.

Kosten voor het spuitgieten berekenen

Op basis van uw productontwerp wordt er door onze kunststofexperts een QuickScan uitgevoerd en kunnen de kosten voor het spuitgieten van uw product of vormdeel berekend worden. Tijdens de QuickScan wordt er gekeken naar hoe uw product zo optimaal mogelijk en tegen een zo interessant mogelijk tarief gerealiseerd kan worden.

Kosten berekenen

Kosten afhankelijk van factoren

De kosten van het spuitgieten van uw kunststofproduct is van verschillende factoren afhankelijk. De hoeveelheid materiaal en type kunststof, de grootte en complexiteit van de matrijs dat nodig is om uw product te realiseren. De aantallen, de kunststofspuitgiettechniek die ingezet wordt, gewenste assemblagewerkzaamheden en logistieke oplossingen.

Duurzaam spuitgieten kunststofproducten

Vindt u het belangrijk dat uw kunststofproduct, behuizing of vormdeel op een duurzame manier en met duurzame materialen wordt geproduceerd? HSV TMP heeft de juiste faciliteiten en middelen in huis om in uw vraag te voorzien, wij zijn uw partner voor het spuitgieten van duurzame kunststofproducten.

Bij onze productiefaciliteiten in Ede en Leeuwarden wordt gebruikt gemaakt van zonne-energie en u kunt bij HSV ook kiezen voor gerecyclede plastics en bio plastics. Wilt u meer weten over deze duurzame oplossingen voor uw spuitgietproduct? Neem contact op, of bel +31(0) 318-649 991, wij adviseren u graag over deze duurzame mogelijkheden.

Kunststof Quickscan

Snel uitsluitsel over de haalbaarheid van uw ideeën

Quickscan aanvragen

Over ons: Even voorstellen

Wilt u grote kunststof vormdelen, behuizingen of andere onderdelen laten spuitgieten? Zoekt u een partner die vanuit de productiepraktijk kan meedenken over de ontwikkeling van uw kunststof producten? Bij HSV TMP hebben we tientallen jaren ervaring met de ontwikkeling van kunststof onderdelen, en enorm veel kennis van de daarvoor benodigde materialen en technieken. Die kennis en ervaring zetten we dolgraag in voor het waarmaken van uw productideeën.

HSV
HSV TMP

Bedrijfsprofiel

Steeds meer ontwerpers en inkopers kiezen voor kunststof

Wij ontwikkelen en produceren innovatieve behuizingen, vormdelen en andere onderdelen voor opdrachtgevers in de meest uiteenlopende branches. Ons specialisme: grote producten, in kleine tot middelgrote series.

Bedrijfsprofiel
HSV TMP Maatschappelijk verantwoord ondernemen
HSV TMP

Geschiedenis

Onze ontstaansgeschiedenis en organisatiestructuur

HSV Technical Moulded Parts werd officieel opgericht in 1985. Maar onze eigenlijke ontstaansgeschiedenis gaat nog verder terug. Tot 1968, toen ons zusterbedrijf in Ede begon met de fabricage van EPS verpakkingen.

Onze geschiedenis
HSV
HSV TMP

Kernwaarden

De manier waarop wij zakendoen

Wij zijn ervan overtuigd dat onze opdrachtgevers niet aleen met ons samenwerken vanwege de producten die we leveren, maar ook vanwege de manier waarop wij zakendoen. Die heben wij samengevat in vier kernwaarden.

Onze kernwaarden

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op