Menu

Lagere transportkosten door slim productontwerp en doordachte verpakkingsoplossingen

Logistiek

Slimme logistieke oplossingen die u geld besparen bij HSV Technical Moulded Parts

Het transport van producten tussen onze fabriek en onze opdrachtgever en/of diens klanten is een belangrijke schakel in de waardeketen. Door vrachtwagens optimaal te beladen en producten slim te verpakken kunnen we de logistieke kosten verlagen, en zorgen we ervoor dat producten onbeschadigd aankomen.

Lagere transportkosten door slim productontwerp en doordachte verpakkingsoplossingen

Veel van onze klanten betrekken ons al in een vroeg stadium bij de productontwikkeling. Dat heeft het grote voordeel dat wij ook kunnen meedenken over de implicaties van het ontwerp voor de verpakking en het transport. Door kleine wijzigingen in het product aan te brengen kunnen we vaak aanzienlijke logistieke kostenbesparingen realiseren. Ook een groot product kan logistiek rendabel zijn.

Eén aanspreekpunt voor product en verpakking

Naast de productie van kunststof producten kan HSV TMP ook verpakkingsmaterialen voor u produceren

Naast kunststof onderdelen kunnen wij, via ons zusterbedrijf HSV Moulded Foams Group, ook zelf de verpakkingen voor deze onderdelen produceren – uit airpop (EPS) en EPP. Daardoor heeft u maar één aanspreekpunt voor uw producten én de beschermende verpakking daarvan.

Extra besparen op uw verpakkingsmaterialen

HSV-TMP is gespecialiseerd in duurzame ontwikkeling en de productie grote kunststof delen en hybride producten

Kunststof behuizingen leveren wij vaak al in de uiteindelijke productverpakking aan bij onze opdrachtgevers. Op die manier kunt u deze verpakking hergebruiken voor de verzending van het compleet gemonteerde eindproduct.

Kunststof Quickscan

Snel uitsluitsel over de haalbaarheid van uw ideeën

Quickscan aanvragen

Over ons: Even voorstellen

Wilt u grote kunststof vormdelen, behuizingen of andere onderdelen laten spuitgieten? Zoekt u een partner die vanuit de productiepraktijk kan meedenken over de ontwikkeling van uw kunststof producten? Bij HSV TMP hebben we tientallen jaren ervaring met de ontwikkeling van kunststof onderdelen, en enorm veel kennis van de daarvoor benodigde materialen en technieken. Die kennis en ervaring zetten we dolgraag in voor het waarmaken van uw productideeën.

HSV
HSV TMP

Bedrijfsprofiel

Steeds meer ontwerpers en inkopers kiezen voor kunststof

Wij ontwikkelen en produceren innovatieve behuizingen, vormdelen en andere onderdelen voor opdrachtgevers in de meest uiteenlopende branches. Ons specialisme: grote producten, in kleine tot middelgrote series.

Bedrijfsprofiel
HSV TMP Maatschappelijk verantwoord ondernemen
HSV TMP

Geschiedenis

Onze ontstaansgeschiedenis en organisatiestructuur

HSV Technical Moulded Parts werd officieel opgericht in 1985. Maar onze eigenlijke ontstaansgeschiedenis gaat nog verder terug. Tot 1968, toen ons zusterbedrijf in Ede begon met de fabricage van EPS verpakkingen.

Onze geschiedenis
HSV
HSV TMP

Kernwaarden

De manier waarop wij zakendoen

Wij zijn ervan overtuigd dat onze opdrachtgevers niet aleen met ons samenwerken vanwege de producten die we leveren, maar ook vanwege de manier waarop wij zakendoen. Die heben wij samengevat in vier kernwaarden.

Onze kernwaarden

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op