Menu

Grote kunststof behuizingen volgens de normeringen én conform uw specificaties

Elektronica

HSV TMP gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van kunststof onderdelen en producten voor de elektronica industrieAls er ergens hoge eisen worden gesteld aan kunststof behuizingen, dan is het wel in de elektronicabranche. Vaak moeten onderdelen niet alleen slagvast, stofdicht of waterdicht zijn, maar ook precies de goede stijfheid en elektrische weerstand hebben.

Volgens de normeringen én conform uw specificaties

ElektronicaEen nauwkeurige maatvoering en de juiste materiaalkeuze spelen in zulke gevallen een essentiële rol. Vandaar dat veel fabrikanten voor elektronische apparatuur een beroep doen op de kunststofexperts van HSV TMP, zeker als het om grote behuizingen en consoles gaat. Wij kunnen behuizingen tot 25 kilogram produceren. Uiteraard keurig volgens de geldende normeringen.

Wij denken graag constructief met u mee over een duurzame behuizing, die aan al uw specificaties voldoet. Meer weten over onze oplossingen voor de elektronicabranche? Neem vooral contact met ons op.

Gratis kunststof quickscan

Alvast een eerste indicatie van de maakbaarheid, kosten en doorlooptijden ontvangen? Vraag de Kunststof Quickscan aan. Een gratis en vrijblijvende check door onze experts, op basis van uw voorlopige ontwerp.

Kunststof Quickscan

Snel uitsluitsel over de haalbaarheid van uw ideeën

Quickscan aanvragen

Over ons: Even voorstellen

Wilt u grote kunststof vormdelen, behuizingen of andere onderdelen laten spuitgieten? Zoekt u een partner die vanuit de productiepraktijk kan meedenken over de ontwikkeling van uw kunststof producten? Bij HSV TMP hebben we tientallen jaren ervaring met de ontwikkeling van kunststof onderdelen, en enorm veel kennis van de daarvoor benodigde materialen en technieken. Die kennis en ervaring zetten we dolgraag in voor het waarmaken van uw productideeën.

HSV
HSV TMP

Bedrijfsprofiel

Steeds meer ontwerpers en inkopers kiezen voor kunststof

Wij ontwikkelen en produceren innovatieve behuizingen, vormdelen en andere onderdelen voor opdrachtgevers in de meest uiteenlopende branches. Ons specialisme: grote producten, in kleine tot middelgrote series.

Bedrijfsprofiel
HSV TMP Maatschappelijk verantwoord ondernemen
HSV TMP

Geschiedenis

Onze ontstaansgeschiedenis en organisatiestructuur

HSV Technical Moulded Parts werd officieel opgericht in 1985. Maar onze eigenlijke ontstaansgeschiedenis gaat nog verder terug. Tot 1968, toen ons zusterbedrijf in Ede begon met de fabricage van EPS verpakkingen.

Onze geschiedenis
HSV
HSV TMP

Kernwaarden

De manier waarop wij zakendoen

Wij zijn ervan overtuigd dat onze opdrachtgevers niet aleen met ons samenwerken vanwege de producten die we leveren, maar ook vanwege de manier waarop wij zakendoen. Die heben wij samengevat in vier kernwaarden.

Onze kernwaarden

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op