Menu

Het welzijn van mens, natuur en milieu is belangrijk voor onze organisatie

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij HSV Technical Moulded Parts staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen centraal in de uitvoering van haar bedrijfsactiviteiten. Het welzijn van mens, natuur en milieu is belangrijk voor onze organisatie. Dit komt tot uiting in tal van investeringen en activiteiten die HSV-TMP initieert en implementeert.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

HSV Technical Moulded Parts, specialist in het spuitgieten van grote kunststof producten

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen betekent voor HSV Technical Moulded Parts bewust kiezen voor de ontwikkeling en productie van duurzame toepassingen, waarin het gebruik van duurzame, recycleerbare materialen en de inzet van energiezuinige apparatuur de “footprint” van het product minimaliseert.

Tevens investeert onze organisatie al meer dan 10 jaar in onderzoek naar de inzet van biopolymeer toepassingen, onder andere in samenwerking met WUR Wageningen.

Mens centraal

HSV TMP team - specialist in het spuitgieten van grote kunststofproducten

Medewerkers zijn de spil van onze organisatie. Daarom vinden wij van HSV Technical Moulded Parts een veilige werkvloer en goede arbeidsvoorwaarden heel belangrijk. Wij hechten groot belang aan het welbevinden en de ontwikkeling van onze mensen.

Zero-waste

Bij HSV Technical Moulded Parts streven wij uiteraard naar “zero-waste”. Het productieafval wat wij produceren wordt uiteraard opnieuw ingezet, al dan niet in dezelfde toepassing. Daarnaast wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van recyclingmateriaal (recyclaat). Met zo min mogelijk grondstof- en stroomverbruik worden de meest optimale producten en halffabricaten ontwikkeld en geproduceerd voor onze klanten. Daarbij gaat HSV Technical Moulded Parts voor de optimale “Cost of Ownership“, niet alleen economisch, maar ook ecologisch.

Energiereductie

HSV TMP

HSV Technical Moulded Parts maakt gebruik van duurzame stroom, opgewekt door 3300 zonnepanelen op het dak van onze vestiging in Ede (2018) en 1200 panelen bij onze vestiging in Leeuwarden (2019). Bij onze vestiging in Leeuwarden wordt de magazijnvloer verwarmt door middel van de koelwaterkring retour stroom. Met deze aanpassingen hebben wij het energieverbruik van onze organisatie drastisch gereduceerd.

Maatschappelijk betrokken

HSV Technical Moulded Parts is een maatschappelijk betrokken onderneming. Wij sponsoren diverse verenigingen en instellingen. Naar aanleiding van ons 50 jarig bestaan is er in 2018 50.000 Euro aan goede doelen besteed. Deze doelen zijn aangedragen door onze medewerkers.

Innovaties gericht op de toekomst

HSV-TMP blijft in ontwikkeling en zit niet stil om maatschappelijke problemen zoals luchtvervuiling en klimaatverandering aan te pakken. Kortom wij zijn het kunststofspuitgietbedrijf dat actief deelneemt aan initiatieven en innovaties die bijdragen aan het verbeteren van leef- en arbeidsomstandigheden en het milieu voor nu en in de toekomst.

Kunststof Quickscan

Snel uitsluitsel over de haalbaarheid van uw ideeën

Quickscan aanvragen

Over ons: Even voorstellen

Wilt u grote kunststof vormdelen, behuizingen of andere onderdelen laten spuitgieten? Zoekt u een partner die vanuit de productiepraktijk kan meedenken over de ontwikkeling van uw kunststof producten? Bij HSV TMP hebben we tientallen jaren ervaring met de ontwikkeling van kunststof onderdelen, en enorm veel kennis van de daarvoor benodigde materialen en technieken. Die kennis en ervaring zetten we dolgraag in voor het waarmaken van uw productideeën.

HSV
HSV TMP

Bedrijfsprofiel

Steeds meer ontwerpers en inkopers kiezen voor kunststof

Wij ontwikkelen en produceren innovatieve behuizingen, vormdelen en andere onderdelen voor opdrachtgevers in de meest uiteenlopende branches. Ons specialisme: grote producten, in kleine tot middelgrote series.

Bedrijfsprofiel
HSV TMP Maatschappelijk verantwoord ondernemen
HSV TMP

Geschiedenis

Onze ontstaansgeschiedenis en organisatiestructuur

HSV Technical Moulded Parts werd officieel opgericht in 1985. Maar onze eigenlijke ontstaansgeschiedenis gaat nog verder terug. Tot 1968, toen ons zusterbedrijf in Ede begon met de fabricage van EPS verpakkingen.

Onze geschiedenis
HSV
HSV TMP

Kernwaarden

De manier waarop wij zakendoen

Wij zijn ervan overtuigd dat onze opdrachtgevers niet aleen met ons samenwerken vanwege de producten die we leveren, maar ook vanwege de manier waarop wij zakendoen. Die heben wij samengevat in vier kernwaarden.

Onze kernwaarden

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op