Menu

Weersbestendige, onderhoudsarme en duurzame vormdelen

Infra

HSV Technical Moulded Parts, specialist in de ontwikkeling en productie van grote kunststof spuitgietproducten voor infraProducten en systemen in de openbare ruimte moeten niet alleen weersbestendig en hufterproof zijn, maar bij voorkeur ook onderhoudsarm en duurzaam. Daarom wordt ook bij infrastructurele toepassingen steeds vaker gekozen voor kunststof. Dat is licht van gewicht, niet corrosiegevoelig en biedt veel meer ontwerpvrijheid dan traditionele materialen als metaal.

Weersbestendig, onderhoudsarm en duurzaam

InfraOnze kunststofexperts hebben veel ervaring in de infrasector. Daardoor kunnen wij u prima adviseren over zaken als UV-bestendigheid, chemische resistentie, mechanische belasting en temperatuurbestendigheid.

HSV Technical Moulded Parts, specialist in de ontwikkeling en productie van grote kunststof spuitgietproducten voor infraOok denken we graag mee over de manier waarop we componenten voor montage en assemblage het beste in onze componenten kunnen integreren. Meer weten over onze oplossingen voor de infrasector? Neem vooral contact met ons op.

Gratis kunststof quickscan

Alvast een eerste indicatie van de maakbaarheid, kosten en doorlooptijden ontvangen? Vraag de Kunststof Quickscan aan. Een gratis en vrijblijvende check door onze experts, op basis van uw voorlopige ontwerp.

Kunststof Quickscan

Snel uitsluitsel over de haalbaarheid van uw ideeën

Quickscan aanvragen

Over ons: Even voorstellen

Wilt u grote kunststof vormdelen, behuizingen of andere onderdelen laten spuitgieten? Zoekt u een partner die vanuit de productiepraktijk kan meedenken over de ontwikkeling van uw kunststof producten? Bij HSV TMP hebben we tientallen jaren ervaring met de ontwikkeling van kunststof onderdelen, en enorm veel kennis van de daarvoor benodigde materialen en technieken. Die kennis en ervaring zetten we dolgraag in voor het waarmaken van uw productideeën.

HSV
HSV TMP

Bedrijfsprofiel

Steeds meer ontwerpers en inkopers kiezen voor kunststof

Wij ontwikkelen en produceren innovatieve behuizingen, vormdelen en andere onderdelen voor opdrachtgevers in de meest uiteenlopende branches. Ons specialisme: grote producten, in kleine tot middelgrote series.

Bedrijfsprofiel
HSV TMP Maatschappelijk verantwoord ondernemen
HSV TMP

Geschiedenis

Onze ontstaansgeschiedenis en organisatiestructuur

HSV Technical Moulded Parts werd officieel opgericht in 1985. Maar onze eigenlijke ontstaansgeschiedenis gaat nog verder terug. Tot 1968, toen ons zusterbedrijf in Ede begon met de fabricage van EPS verpakkingen.

Onze geschiedenis
HSV
HSV TMP

Kernwaarden

De manier waarop wij zakendoen

Wij zijn ervan overtuigd dat onze opdrachtgevers niet aleen met ons samenwerken vanwege de producten die we leveren, maar ook vanwege de manier waarop wij zakendoen. Die heben wij samengevat in vier kernwaarden.

Onze kernwaarden

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op