Menu

De manier waarop wij zakendoen

Kernwaarden

Wij zijn ervan overtuigd dat onze opdrachtgevers niet alleen met ons samenwerken vanwege de producten die we leveren, maar ook vanwege de manier waarop wij zakendoen. Die hebben wij samengevat in 4 kernwaarden.

Wij worden vrolijk van mooie kunststof producten

  1. KernwaardenPassie voor kunststof. Als u zakendoet met HSV TMP, dan krijgt u te maken met een stel enthousiastelingen. Wij worden vrolijk van mooie kunststof producten, en we helpen u graag om alles uit het beschikbare materiaal en de beschikbare technieken te halen.
  2. Duurzaam samenwerken. Wij hechten veel waarde aan duurzame relaties met onze opdrachtgevers. Wij zien transparante processen, open communicatie en het leveren van betrouwbare producten als de pijlers onder zo’n duurzame relatie.
  3. Flexibel en ongecompliceerd. We hebben een platte organisatie met directe communicatielijnen naar onze klanten. Bij het zoeken naar oplossingen voor onze opdrachtgevers stellen we niet onze processen voorop, maar de wensen en behoeften van onze klanten. Als iets linksom niet lukt, dan gaan we net zo makkelijk rechtsom.
  4. Innovatief en dynamisch. In de niche die wij bedienen – grote kunststof spuitgietproducten – willen wij onszelf tot de beste bedrijven ter wereld kunnen rekenen. We volgen de ontwikkelingen in ons vakgebied daarom op de voet. En we investeren niet alleen veel in de nieuwste technologie, maar ook in de kennis en opleiding van onze medewerkers.

Kunststof Quickscan

Snel uitsluitsel over de haalbaarheid van uw ideeën

Quickscan aanvragen

Over ons: Even voorstellen

Wilt u grote kunststof vormdelen, behuizingen of andere onderdelen laten spuitgieten? Zoekt u een partner die vanuit de productiepraktijk kan meedenken over de ontwikkeling van uw kunststof producten? Bij HSV TMP hebben we tientallen jaren ervaring met de ontwikkeling van kunststof onderdelen, en enorm veel kennis van de daarvoor benodigde materialen en technieken. Die kennis en ervaring zetten we dolgraag in voor het waarmaken van uw productideeën.

HSV
HSV TMP

Bedrijfsprofiel

Steeds meer ontwerpers en inkopers kiezen voor kunststof

Wij ontwikkelen en produceren innovatieve behuizingen, vormdelen en andere onderdelen voor opdrachtgevers in de meest uiteenlopende branches. Ons specialisme: grote producten, in kleine tot middelgrote series.

Bedrijfsprofiel
HSV TMP Maatschappelijk verantwoord ondernemen
HSV TMP

Geschiedenis

Onze ontstaansgeschiedenis en organisatiestructuur

HSV Technical Moulded Parts werd officieel opgericht in 1985. Maar onze eigenlijke ontstaansgeschiedenis gaat nog verder terug. Tot 1968, toen ons zusterbedrijf in Ede begon met de fabricage van EPS verpakkingen.

Onze geschiedenis
HSV
HSV TMP

Kernwaarden

De manier waarop wij zakendoen

Wij zijn ervan overtuigd dat onze opdrachtgevers niet aleen met ons samenwerken vanwege de producten die we leveren, maar ook vanwege de manier waarop wij zakendoen. Die heben wij samengevat in vier kernwaarden.

Onze kernwaarden

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op