Menu

Werken bij HSV-TMP passie voor innovatieve kunststof spuitgietproducten

Werken bij

Wil jij werken bij HSV Technical Moulded Parts? Wij behoren tot één van de meest  toonaangevende kunststof spuitgietbedrijven in Europa en zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, fabricage en assemblage van grote kunststof producten. Kenmerkend voor ons familiebedrijf is onze passie voor kunststoffen en een platte organisatiestructuur, waarin onze teams / afdelingen plezierig en nauw met elkaar samenwerken.

Vacature overzicht

HSV technical Moulded Parts specialist in kunststof spuitgieten, kunststof schuimgieten van grote producten

Vacature: Assistent Teamleider

Als Assistent Teamleider geef je, samen met de Teamleider, leiding aan het productieploeg. Jouw doel is om samen met jouw team te zorgen voor tevreden klanten. Lees hier meer…

HSV Technical Moulded Parts, ontwikkeling en productie van kunststof producten die u meerwaarde leveren

Vacature Operator Spuitgieter

Als Operator/Spuitgieter bij HSV Technical Moulded Parts in Ede, ben je verantwoordelijk voor het produceren en assembleren van kunststof spuitgietproducten. Lees hier meer…

Werken bij HSV Technical Moulded Parts

In onze productielocaties in Ede en Leeuwarden worden innovatieve behuizingen, vormdelen en andere kunststof onderdelen ontwikkeld voor opdrachtgevers in uiteenlopende branches. Wanneer jij een echte teamplayer bent, onze passie voor kunststoffen deelt en wilt werken bij HSV Technical Moulded Parts, houdt dan deze pagina in de gaten.

Bekijk onze bedrijfsfilm

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuw personeel om ons team, dat bestaat uit een hechte groep vaste medewerkers, te versterken. Het is ook mogelijk om nu direct jouw sollicitatie, voorzien van een heldere motivatie te versturen. Vul onderstaand formulier in, upload je CV en wij nemen contact met jou op.

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kunststof Quickscan

Snel uitsluitsel over de haalbaarheid van uw ideeën

Quickscan aanvragen

Over ons: Even voorstellen

Wilt u grote kunststof vormdelen, behuizingen of andere onderdelen laten spuitgieten? Zoekt u een partner die vanuit de productiepraktijk kan meedenken over de ontwikkeling van uw kunststof producten? Bij HSV TMP hebben we tientallen jaren ervaring met de ontwikkeling van kunststof onderdelen, en enorm veel kennis van de daarvoor benodigde materialen en technieken. Die kennis en ervaring zetten we dolgraag in voor het waarmaken van uw productideeën.

HSV
HSV TMP

Bedrijfsprofiel

Steeds meer ontwerpers en inkopers kiezen voor kunststof

Wij ontwikkelen en produceren innovatieve behuizingen, vormdelen en andere onderdelen voor opdrachtgevers in de meest uiteenlopende branches. Ons specialisme: grote producten, in kleine tot middelgrote series.

Bedrijfsprofiel
HSV TMP Maatschappelijk verantwoord ondernemen
HSV TMP

Geschiedenis

Onze ontstaansgeschiedenis en organisatiestructuur

HSV Technical Moulded Parts werd officieel opgericht in 1985. Maar onze eigenlijke ontstaansgeschiedenis gaat nog verder terug. Tot 1968, toen ons zusterbedrijf in Ede begon met de fabricage van EPS verpakkingen.

Onze geschiedenis
HSV
HSV TMP

Kernwaarden

De manier waarop wij zakendoen

Wij zijn ervan overtuigd dat onze opdrachtgevers niet aleen met ons samenwerken vanwege de producten die we leveren, maar ook vanwege de manier waarop wij zakendoen. Die heben wij samengevat in vier kernwaarden.

Onze kernwaarden

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op