Menu

Werken bij HSV-TMP passie voor innovatieve kunststof spuitgietproducten

Werken bij

Wil jij werken bij HSV Technical Moulded Parts? Wij behoren tot één van de meest  toonaangevende kunststof spuitgietbedrijven in Europa en zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, fabricage en assemblage van grote kunststof producten. Kenmerkend voor ons familiebedrijf is onze passie voor kunststoffen en een platte organisatiestructuur, waarin onze teams / afdelingen plezierig en nauw met elkaar samenwerken.

Vacatureoverzicht

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures.

 

 
   

Werken bij HSV Technical Moulded Parts

HSV bestaat uit twee zelfstandige ondernemingen: HSV Technical Moulded Parts en HSV Moulded Foams Group NV [HSV Packaging & Insulation]. In de productielocaties van Technical Moulded Parts, in Ede en Leeuwarden, worden innovatieve behuizingen, vormdelen en andere kunststof onderdelen ontwikkeld voor opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Wanneer jij een echte teamplayer bent, onze passie voor kunststoffen deelt en wilt werken bij HSV Technical Moulded Parts, houdt dan deze pagina in de gaten.

Bekijk onze bedrijfsfilm

Wij zoeken regelmatig nieuw personeel om ons team, dat bestaat uit een hechte groep vaste medewerkers, te versterken. Het is ook mogelijk om nu direct jouw sollicitatie, voorzien van een heldere motivatie te versturen. Vul onderstaand formulier in, upload je CV en wij nemen contact met jou op.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, cad, stp, step, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kunststof Quickscan

  Snel uitsluitsel over de haalbaarheid van uw ideeën

  Quickscan aanvragen

  Over ons: Even voorstellen

  Wilt u grote kunststof vormdelen, behuizingen of andere onderdelen laten spuitgieten? Zoekt u een partner die vanuit de productiepraktijk kan meedenken over de ontwikkeling van uw kunststof producten? Bij HSV TMP hebben we tientallen jaren ervaring met de ontwikkeling van kunststof onderdelen, en enorm veel kennis van de daarvoor benodigde materialen en technieken. Die kennis en ervaring zetten we dolgraag in voor het waarmaken van uw productideeën.

  HSV
  HSV TMP

  Bedrijfsprofiel

  Steeds meer ontwerpers en inkopers kiezen voor kunststof

  Wij ontwikkelen en produceren innovatieve behuizingen, vormdelen en andere onderdelen voor opdrachtgevers in de meest uiteenlopende branches. Ons specialisme: grote producten, in kleine tot middelgrote series.

  Bedrijfsprofiel
  HSV TMP Maatschappelijk verantwoord ondernemen
  HSV TMP

  Geschiedenis

  Onze ontstaansgeschiedenis en organisatiestructuur

  HSV Technical Moulded Parts werd officieel opgericht in 1985. Maar onze eigenlijke ontstaansgeschiedenis gaat nog verder terug. Tot 1968, toen ons zusterbedrijf in Ede begon met de fabricage van EPS verpakkingen.

  Onze geschiedenis
  HSV
  HSV TMP

  Kernwaarden

  De manier waarop wij zakendoen

  Wij zijn ervan overtuigd dat onze opdrachtgevers niet aleen met ons samenwerken vanwege de producten die we leveren, maar ook vanwege de manier waarop wij zakendoen. Die heben wij samengevat in vier kernwaarden.

  Onze kernwaarden

  Neem contact op met HSV TMP

  Wij denken op alle fronten met u mee

  Neem contact op