Menu

Specialist in groot, met een passie voor kunststof

Bedrijfsprofiel

HSV TMP team - specialist in het spuitgieten van grote kunststofproductenHSV TMP is een van de meest toonaangevende bedrijven in Europa als het gaat om de fabricage van grote kunststof producten. In onze fabrieken in Ede en Leeuwarden ontwikkelen en produceren wij innovatieve behuizingen, vormdelen en andere onderdelen voor opdrachtgevers in de meest uiteenlopende branches.

Steeds meer ontwerpers en inkopers kiezen voor kunststof

HSV TMP specialist in grote kunststof spuitgiet producten en onderdelenOntwerpers en inkopers kiezen steeds vaker voor thermoplastische kunststoffen in plaats van traditionele constructiematerialen als metaal en hout. En dat is niet zo vreemd. Kunststof is licht van gewicht, biedt een enorme vormvrijheid en perfecte afwerkingsmogelijkheden, geeft producten een mooie visuele uitstraling én stelt u in staat om verschillende functionaliteiten in één ontwerp te integreren. Bent u ook op zoek naar een oplossing in kunststof? Wij denken graag met u mee.

Ons specialisme:

  • Hoge druk spuitgieten (SPG) en thermoplastisch schuimgieten (TSG)
  • Van grote kunststof producten (1 tot 25 kilogram)
  • In kleine tot middelgrote series (1.000 tot 100.000 stuks per jaar)

Onze productiecapaciteit:

Onze toegevoegde waarde:

  • Constructief meedenken in het hele ontwikkelingstraject
  • Vanuit onze kennis van de technologie en onze passie voor kunststof
  • Om tot productverbeteringen en kostenbesparingen voor onze klanten te komen

HSV technical Moulded Parts ontwikkeling en productie van grote kunststof producten, behuizingen

Kunststof Quickscan

Snel uitsluitsel over de haalbaarheid van uw ideeën

Quickscan aanvragen

Over ons: Even voorstellen

Wilt u grote kunststof vormdelen, behuizingen of andere onderdelen laten spuitgieten? Zoekt u een partner die vanuit de productiepraktijk kan meedenken over de ontwikkeling van uw kunststof producten? Bij HSV TMP hebben we tientallen jaren ervaring met de ontwikkeling van kunststof onderdelen, en enorm veel kennis van de daarvoor benodigde materialen en technieken. Die kennis en ervaring zetten we dolgraag in voor het waarmaken van uw productideeën.

HSV
HSV TMP

Bedrijfsprofiel

Steeds meer ontwerpers en inkopers kiezen voor kunststof

Wij ontwikkelen en produceren innovatieve behuizingen, vormdelen en andere onderdelen voor opdrachtgevers in de meest uiteenlopende branches. Ons specialisme: grote producten, in kleine tot middelgrote series.

Bedrijfsprofiel
HSV TMP Maatschappelijk verantwoord ondernemen
HSV TMP

Geschiedenis

Onze ontstaansgeschiedenis en organisatiestructuur

HSV Technical Moulded Parts werd officieel opgericht in 1985. Maar onze eigenlijke ontstaansgeschiedenis gaat nog verder terug. Tot 1968, toen ons zusterbedrijf in Ede begon met de fabricage van EPS verpakkingen.

Onze geschiedenis
HSV
HSV TMP

Kernwaarden

De manier waarop wij zakendoen

Wij zijn ervan overtuigd dat onze opdrachtgevers niet aleen met ons samenwerken vanwege de producten die we leveren, maar ook vanwege de manier waarop wij zakendoen. Die heben wij samengevat in vier kernwaarden.

Onze kernwaarden

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op