Menu

Kwaliteit is diep verankerd in onze organisatie en processen

Kwaliteit

Kwaliteit bij HSV Technical Moulded PartsOm ervoor te zorgen dat onze producten aan de eisen van onze opdrachtgevers en aan alle wettelijke eisen voldoen, hebben wij kwaliteit diep verankerd in onze organisatie en processen. Wij waarborgen onze productkwaliteit en leverbetrouwbaarheid met een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem.

Kwaliteitsmanagementsysteem

De ruggengraat van ons kwaliteitsmanagementsysteem wordt gevormd door onze ISO-certificering. Wij zijn uiteraard gecertificeerd volgens ISO 9000. Daarnaast waren wij (al in 1992) een van de eerste kunststofverwerkende bedrijven in Nederland met een ISO 9001 certificaat.

Updates en aanvullende systemen

Kwaliteit bij HSV Technical Moulded Parts

We voeren continu updates door aan ons kwaliteitsmanagementsysteem, om altijd aan de laatste eisen te voldoen. Bovendien maken wij naast ons eigen systeem regelmatig gebruik van aanvullende systemen voor specifieke vakgebieden, zoals de medische sector of klimaattechniek.

Audits door klanten

Op onze productielocaties vinden regelmatig audits plaats, door nieuwe opdrachtgevers en bestaande klanten. We staan altijd open voor gesprekken over kwaliteit en nodigen u van harte uit om onze processen ook te komen auditen.

Kunststof Quickscan

Snel uitsluitsel over de haalbaarheid van uw ideeën

Quickscan aanvragen

Over ons: Even voorstellen

Wilt u grote kunststof vormdelen, behuizingen of andere onderdelen laten spuitgieten? Zoekt u een partner die vanuit de productiepraktijk kan meedenken over de ontwikkeling van uw kunststof producten? Bij HSV TMP hebben we tientallen jaren ervaring met de ontwikkeling van kunststof onderdelen, en enorm veel kennis van de daarvoor benodigde materialen en technieken. Die kennis en ervaring zetten we dolgraag in voor het waarmaken van uw productideeën.

HSV
HSV TMP

Bedrijfsprofiel

Steeds meer ontwerpers en inkopers kiezen voor kunststof

Wij ontwikkelen en produceren innovatieve behuizingen, vormdelen en andere onderdelen voor opdrachtgevers in de meest uiteenlopende branches. Ons specialisme: grote producten, in kleine tot middelgrote series.

Bedrijfsprofiel
HSV TMP Maatschappelijk verantwoord ondernemen
HSV TMP

Geschiedenis

Onze ontstaansgeschiedenis en organisatiestructuur

HSV Technical Moulded Parts werd officieel opgericht in 1985. Maar onze eigenlijke ontstaansgeschiedenis gaat nog verder terug. Tot 1968, toen ons zusterbedrijf in Ede begon met de fabricage van EPS verpakkingen.

Onze geschiedenis
HSV
HSV TMP

Kernwaarden

De manier waarop wij zakendoen

Wij zijn ervan overtuigd dat onze opdrachtgevers niet aleen met ons samenwerken vanwege de producten die we leveren, maar ook vanwege de manier waarop wij zakendoen. Die heben wij samengevat in vier kernwaarden.

Onze kernwaarden

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op