Menu

Ontwikkeling en productie van duurzame kunststof producten en onderdelen

Uw product duurzaam produceren | Duurzame stroom

Steeds vaker krijgen wij de vraag of producten duurzaam geproduceerd kunnen worden. HSV-TMP maakt gebruik van duurzame stroom en kan uw product duurzaam produceren. Daarnaast neemt HSV-TMP actief deel aan meerdere initiatieven die bijdragen aan verbetering van het milieu en de circulaire economie.

Duurzame stroom | Significante CO2- en energiereductie

HSV-TMP uw kunststof product duurzaam geproduceerd

De duurzame stroom waar wij bij HSV Technical Moulded Parts gebruik van maken wordt opgewekt door 4500 zonnepanelen. Deze zonnepanelen zijn op de daken van onze vestigingen in Ede en Leeuwarden geïnstalleerd. De magazijnvloer van onze vestiging in Leeuwarden wordt inmiddels verwarmd door een koelwaterkring retour stroom. Al deze initiatieven leveren een significante CO2- en energiereductie op voor HSV.

Kunststof producten duurzaam geproduceerd | Zero waste policy

HSV-TMP hanteert een “zero-waste” policy. Kunststof producten worden bij HSV-TMP duurzaam geproduceerd. Daarbij wordt de “Total Cost of Ownership“ van onze relatie in het vizier gehouden.

Enkele voorbeelden van duurzame kunststof producten :

Met zo min mogelijk grondstof-, energieverbruik en de mogelijkheid om te kiezen voor het gebruik van recyclingmateriaal (recyclaat) wordt er op het hoogst mogelijke niveau rekening gehouden met het milieu. Het productieafval wordt uiteraard opnieuw ingezet, al dan niet in dezelfde toepassing. Bij HSV-TMP wordt zuinig omgegaan met onze hulpbronnen, op zowel economisch alsook op ecologisch niveau dragen wij bij aan de circulaire economie. Maar daar is niet  het enige….

Luchtvervuiling en klimaatverandering aanpakken

HSV-TMP blijft in ontwikkeling en zit niet stil om maatschappelijke problemen zoals luchtvervuiling en klimaatverandering aan te pakken.

Het team van HSV-TMP ontwikkelt en produceert duurzame kunststof producten op maat
Team HSV-TMP voor de ontwikkeling & productie van uw duurzame producten

Kortom wij zijn het kunststofspuitgietbedrijf dat actief deelneemt aan initiatieven en innovaties die bijdragen aan het verbeteren van leef- en arbeidsomstandigheden en het milieu voor nu en in de toekomst.

Contact

Wilt u een duurzaam product ontwikkelen of contact met HSV-TMP?  Bel 0318 648 991 of stuur een e-mail ons team staat voor u klaar.

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op