Menu

Kunststof Spuitgieterij HSV TMP Specialist in groot, met een passie voor kunststof

Kunststof spuitgieterij

Zoekt u een partij voor de duurzame ontwikkeling en productie van uw kunststof producten? Kunststof spuitgieterij HSV-TMP heeft tientallen jaren ervaring, de knowhow en de juiste productie- en logistieke faciliteiten voor u beschikbaar.

Kunststof spuitgieterij HSV-TMP

Vanuit onze vestigingen in Ede en Leeuwarden ontwikkelt, produceert en assembleert kunststof spuitgieterij HSV-TMP grote kunststof producten en behuizingen op maat voor u.

Kunststof spuitgieterij HSV-TMP | Passie voor kunststof

De engineers van kunststof spuitgieterij HSV TMP hebben passie voor kunststof spuitgieten en jarenlange ervaring met spuitgiettechnieken. Deze passie en kennis zetten wij graag in om zo uw productideeën waar te maken. Wij helpen u om slimme te besparingen te realiseren bij de ontwikkeling, productie en assemblage van grote kunststof producten, technische vormdelen, behuizingen en andere kunststof onderdelen. Daarnaast staat duurzaam, zero waste en circulair produceren centraal binnen onze organisatie. Snel uitsluitsel over de haalbaarheid van uw productideeën? Gebruik onderstaande button en vraag de Kunststof QuickScan aan.

Duurzaam spuitgieten

Kiest u voor HSV-TMP dan kiest u automatisch voor duurzaam spuitgieten van uw kunststof producten, vormdelen, behuizingen en andere kunststof onderdelen. HSV-TMP vindt de meest optimale oplossing voor u, zowel in het minimaliseren van het materiaalgebruik, het optimaliseren van de matrijsinvestering, de assemblage en logistieke oplossingen die u tijd en geld besparen. Daarnaast wordt er bij de productie en assemblage van uw product gebruikgemaakt van duurzame energie, opgewekt vanuit zonnecollectoren en recyclingmateriaal daar waar mogelijk. HSV is in het bezit van de ISO 9001:2015 certificaat.

Kunststof Quickscan

Snel uitsluitsel over de haalbaarheid van uw ideeën

Quickscan aanvragen

Over ons: Even voorstellen

Wilt u grote kunststof vormdelen, behuizingen of andere onderdelen laten spuitgieten? Zoekt u een partner die vanuit de productiepraktijk kan meedenken over de ontwikkeling van uw kunststof producten? Bij HSV TMP hebben we tientallen jaren ervaring met de ontwikkeling van kunststof onderdelen, en enorm veel kennis van de daarvoor benodigde materialen en technieken. Die kennis en ervaring zetten we dolgraag in voor het waarmaken van uw productideeën.

HSV
HSV TMP

Bedrijfsprofiel

Steeds meer ontwerpers en inkopers kiezen voor kunststof

Wij ontwikkelen en produceren innovatieve behuizingen, vormdelen en andere onderdelen voor opdrachtgevers in de meest uiteenlopende branches. Ons specialisme: grote producten, in kleine tot middelgrote series.

Bedrijfsprofiel
HSV TMP Maatschappelijk verantwoord ondernemen
HSV TMP

Geschiedenis

Onze ontstaansgeschiedenis en organisatiestructuur

HSV Technical Moulded Parts werd officieel opgericht in 1985. Maar onze eigenlijke ontstaansgeschiedenis gaat nog verder terug. Tot 1968, toen ons zusterbedrijf in Ede begon met de fabricage van EPS verpakkingen.

Onze geschiedenis
HSV
HSV TMP

Kernwaarden

De manier waarop wij zakendoen

Wij zijn ervan overtuigd dat onze opdrachtgevers niet aleen met ons samenwerken vanwege de producten die we leveren, maar ook vanwege de manier waarop wij zakendoen. Die heben wij samengevat in vier kernwaarden.

Onze kernwaarden

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op