Menu

Assemblage van kunststof spuitgietproducten voordeel voor u

Assemblage van kunststof spuitgietproducten

HSV-TMP beschikt over een speciaal ingerichte assemblage-afdeling, waar wij de assemblage van kunststof spuitgietproducten voor onze relaties verzorgen. Naast het assembleren worden hier ook kwaliteitstesten en het verpakken van uw kunststof spuitgietproducten verzorgd. Opgeleide medewerkers werken hier dagelijks aan assemblagelijnen die klant specifiek zijn ingericht.

Assemblage van kunststof spuitgietproducten

HSV-TMP voert de assemblage van kunststof spuitgietproducten in eigen huis uit. Met deze werkwijze bieden wij u hoge kwaliteit en flexibiliteit. Desgewenst verzorgt HSV-TMP ook de inkoop van de extra artikelen, de warehousing en de logistiek. Dit kan u meerdere besparingen opleveren. Alle afdelingen worden nauw in het proces betrokken, delen kennis en denken mee, zodat de meest ideale oplossing voor u gevonden wordt.

Assemblage werkzaamheden

HSV-TMP beschikt over geavanceerde apparatuur en kan de volgende
assemblagewerkzaamheden voor u verzorgen:
• spiegellassen
• frezen
• rubbers inzetten
• ultrasone lassen
• heat transfer, ook in kleur
• tampon drukken
• bestickeren
• klant specifiek verpakken
• testen

Proefopstelling en vastleggen werkwijze – kwaliteit

Voordat een nieuw product geassembleerd wordt worden alle benodigde materialen gecontroleerd en in een proefopstelling de beste routing van de assemblage doorgenomen en vastgelegd. De medewerkers worden geïnstrueerd en tussentijds vinden kwaliteitscontroles plaats.

HSV-TMP denkt op alle fronten met u mee

Bij de succesvolle ontwikkeling van een plastic product of kunststof onderdeel spelen verschillende factoren een rol: de materiaalkeuze, de gebruikte productietechniek, de prijs-kwaliteitverhouding van de matrijs, de kostprijs van het eindproduct. Wij denken op alle fronten met u mee.

Een goed plastic product laten maken is altijd het resultaat van teamwork. Een samenspel tussen disciplines als R&D, product design, marketing & sales, inkoop, logistiek en Quality Assurance. Het team van HSV-TMP ondersteunt u tijdens het hele proces.

ISO 9001:2015

HSV is ISO 9001:2015 gecertificeerd.

1.

Productontwikkeling

Door ons in een vroeg stadium te betrekken bij de productontwikkeling profiteert u van onze vakkennis van kunststoffen en productietechnieken.

Productontwikkeling
2.

Ontwikkelingstraject

Elk product is anders, dus voor elk project geldt een andere productieplanning. Hier krijgt u een indicatie van de doorlooptijden voor een project.

Ontwikkelingstraject
3.

Productie

Altijd een geschikte verwerkingsmethode beschikbaar. Wij zijn sterk in: spuitgieten, thermoplastisch schuimgieten en cascade spuitgieten.

Productie
4.

Logistiek

Lagere transportkosten door slim productontwerp en doordachte verpakkingsoplossingen. Uw producten veilig en voordelig vervoerd.

Logistiek

Kunststof Quickscan

Snel uitsluitsel over de haalbaarheid van uw ideeën

Quickscan aanvragen

Cases: voorbeelden uit de praktijk

Geen enkel project is hetzelfde, maar vaak doorloopt een ontwikkelings- en productieproces wel een aantal vaste, herkenbare stappen. Wij illustreren onze werkwijze daarom graag met een aantal praktijkvoorbeelden.

CASE

Flux Furniture

Flux Chair: Bekroond Dutch design

De flux chair is een opvouwbare, lichtgewicht designstoel, geproduceerd door het Nederlandse bedrijf Flux Furniture. Echt Dutch Design dus, dat al bekroond werd met verschillende design awards. HSV TMP leverde een belangrijke bijdrage aan de […]

Bekijk deze case
CASE

Heatpoint

Een nieuwe generatie kunststof kabelgoten

Heatpoint is gespecialiseerd in hoogwaardige railapplicaties voor trein-, tram- en metrobedrijven. Een van deze applicaties is een kunststof kabelgoot, die al enkele jaren op de markt is en gemaakt wordt uit gerecycled polypropyleen. Op zich […]

Bekijk deze case
CASE

Solon

Montage oplossing voor PV-modules

Het Duitse SOLON is een van ’s werelds grootste producenten van systemen voor zonnepanelen, oftewel PV‐modules. In nauwe samenwerking met SOLON hebben we een nieuwe oplossing voor de dakmontage van deze modules ontwikkeld. Een traject […]

Bekijk deze case

Greep uit onze klanten

Over ons: Even voorstellen

Wilt u grote kunststof vormdelen, behuizingen of andere onderdelen laten spuitgieten? Zoekt u een partner die vanuit de productiepraktijk kan meedenken over de ontwikkeling van uw kunststof producten? Bij HSV TMP hebben we tientallen jaren ervaring met de ontwikkeling van kunststof onderdelen, en enorm veel kennis van de daarvoor benodigde materialen en technieken. Die kennis en ervaring zetten we dolgraag in voor het waarmaken van uw productideeën.

HSV
HSV TMP

Bedrijfsprofiel

Steeds meer ontwerpers en inkopers kiezen voor kunststof

Wij ontwikkelen en produceren innovatieve behuizingen, vormdelen en andere onderdelen voor opdrachtgevers in de meest uiteenlopende branches. Ons specialisme: grote producten, in kleine tot middelgrote series.

Bedrijfsprofiel
HSV TMP Maatschappelijk verantwoord ondernemen
HSV TMP

Geschiedenis

Onze ontstaansgeschiedenis en organisatiestructuur

HSV Technical Moulded Parts werd officieel opgericht in 1985. Maar onze eigenlijke ontstaansgeschiedenis gaat nog verder terug. Tot 1968, toen ons zusterbedrijf in Ede begon met de fabricage van EPS verpakkingen.

Onze geschiedenis
Complexe projecten | De toegevoegde waarde van HSV Technical Moulded Parts
HSV TMP

Kernwaarden

De manier waarop wij zakendoen

Wij zijn ervan overtuigd dat onze opdrachtgevers niet aleen met ons samenwerken vanwege de producten die we leveren, maar ook vanwege de manier waarop wij zakendoen. Die heben wij samengevat in vier kernwaarden.

Onze kernwaarden

MVO bij HSV TMP

Meer over MVO

Actueel bij HSV Technical Moulded Parts

Nieuws

HSV tijdens VSK 2022

Ontmoet het projectteam van HSV tijdens VSK 2022

Bezoek HSV Technical Moulded Parts tijdens de 25e editie van VSK 8 t/m 11 februari 2022 | Hal 7 Stand nummer: E010 | Jaarbeurs, Utrecht. Productinnovaties voor een duurzame toekomst Tijdens ’s werelds toonaangevende vakbeurs […]

Meer lezen
Nieuws

Wateranalyse apparaat, rioolwater analyseren

Dit wateranalyse apparaat van Endress+Hauser wordt ingezet om rioolwater te analyseren en zo coronabrandhaarden op te sporen. Volledig automatisch wordt in dit apparaat millimeters water opgevangen in een vat. De monsters gaan naar het RIVM […]

Meer lezen
Nieuws

HSV Technical Moulded Parts tijdens Plastteknik Nordic

Duurzame productinnovaties tijdensPlastteknik Nordic

HSV Technical Moulded Parts is aanwezig tijdens Plastteknik Nordic. 1 tot 2 december 2021 | Stand nummer: J:08A Malmö Messen, Malmö Zweden. Duurzame productinnovaties tijdens Plastteknik Nordic Tijdens ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor de industriële […]

Meer lezen

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op