Menu

UW voordeel; Flexibiliteit in planning, massaproductie tegen een interessant inkooptarief

Uitbreiding machinepark KraussMaffei GX550T

“Uw voordeel;  Flexibiliteit in planning, massaproductie tegen een interessant inkooptarief”

De productie van kunststof spuitgietdelen en -producten groeit.

Met die reden heeft HSV TMP besloten om haar machinepark uit te breiden met een KraussMaffei 550T.

KraussMaffei GX550T, gunstig machinetarief

De KraussMaffei GX550T is geplaatst in onze productiefaciliteit te Ede en biedt de mogelijkheid om massaproductie uit te voeren, dit levert een gunstig machinetarief op, wat zich vertaalt in interessante inkooptarieven voor u. Ook wordt onze planning meer flexibel.

Installatie KraussMaffei GX550T

Naast installatie en de inbedrijfname van de KraussMaffei GX550T is ook een machine geïntegreerde lineaire robot met servo AC-as geplaatst en een nieuwe 12,5T bovenloopkraan in werking gesteld.

Klanten beter bedienen & constante productkwaliteit

De aanschaf van deze ‘iets minder grote jongen’ zorgt voor een vergroting van onze productiecapaciteit en verbetering van de continuïteit.

Zo kunnen wij u nog beter bedienen en krijgen we als organisatie de ruimte om verder te groeien.

Hogedruk spuitgieten en Thermoplastisch spuitgieten (TSG)

Naast hogedruk spuitgieten kan deze machine ook ingezet worden voor Thermoplastisch spuitgieten (TSG) en de KraussMaffei GX 550T geeft een evenwichtiger sluitkrachtbereik in de range van ons machinepark bij de lagere sluitkrachten.

Doseersysteem Moretto | Doseren met een hoge nauwkeurigheid

Het nieuwe doseersysteem van Moretto biedt de mogelijkheid om het materiaal gravimetrisch te  doseren. Dit betekent dat er met een nog hogere nauwkeurigheid gedoseerd kan worden en dat zorgt ervoor dat er een constante materiaalreceptuur met een hoge constante flow ontstaat.

Daarnaast is de Moretto eenvoudiger schoon te maken en zijn er in de silo minder dode hoeken aanwezig. Dat laatste zorgt er weer voor dat de verblijftijd van het materiaal gelijkmatiger is, dit draagt bij aan de kwaliteit van uw eindproduct. De bijbehorende droge luchtdroger is voorzien van een keuzelijst voor de diverse kunststoffen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de productiefaciliteiten van HSV-TMP of het kunststof spuitgieten? Neem contact op of bel +31 (318) 648 991.

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op