Menu

Tientallen jaren ervaring met de ontwikkeling van kunststof vormdelen, behuizingen en andere onderdelen

Montagesysteem voor Solyco SOLo

Markt: HVAC, duurzame energie
Techniek: hogedrukspuitgieten
Materiaal: PA6 GF30 V0

Bijzonderheden:

De Solar System SOLo module is ontwikkeld als een elegant alternatief voor conventionele zonnesystemen en in samenwerking met technisch ontwerpbureau BPO tot stand gekomen. Het systeem is geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen op schuine daken. De SOLo is mede dankzij zijn afmetingen ook geschikt voor kleine en fragmentarische dakoppervlakken.

De ontwerpers van Solyco hebben de engineers van HSV TMP al in een vroeg stadium bij het project betrokken en het complete traject is bij HSV-TMP ondergebracht, ook wel one stop shopping. Vanaf design en matrijsconstructie, maar ook de productie-, de assemblagewerkzaamheden en leveringen zijn bij HSV TMP neergelegd en dit levert onze klant een aantal voordelen op.

Door de ontwerpers van HSV-TMP al tijdens de productontwikkeling van het montagesysteem aan te laten schuiven heeft onze klant gebruik kunnen maken van onze kennis van kunststoffen en additieven, matrijsontwerp en spuitgiettechnieken. Op die manier komen mooie en duurzame oplossingen tot stand. Naast een optimale uitvoering van het ontwerp, dat bijdraagt aan een solide bevestiging van de zonnepanelen, is ook rekening gehouden met total cost of ownership, o.a. met behulp van slim en doordacht matrijsontwerp.

Door de juiste thermische kunststof, inclusief additief toe te passen is het montagesysteem bestand tegen weersinvloeden en wordt er bijgedragen aan een lange levensduur van deze bevestigingsmiddelen. Daarnaast wordt het montagesysteem geproduceerd met duurzame zonne-energie.

Scan QR-code en ontdek meer over Solyco SOlo:

HSV TMP injection moulding Montagesysteem voor Solyco SOLoHSV TMP injection moulding Montagesysteem voor Solyco SOLoHSV TMP injection moulding Montagesysteem voor Solyco SOLo
HSV TMP injection moulding Montagesysteem voor Solyco SOLoHSV TMP injection moulding Montagesysteem voor Solyco SOLoHSV TMP injection moulding Montagesysteem voor Solyco SOLo
HSV TMP injection moulding Montagesysteem voor Solyco SOLoHSV TMP injection moulding Montagesysteem voor Solyco SOLo

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op