Menu

Snel uitsluitsel over de haalbaarheid van uw ideeën

Project+ QuickScan

Bent u bezig met de ontwikkeling van een product en wilt u de haalbaarheid van uw ideeën toetsen? De Project+ engineers van HSV staan voor u klaar. Vraag de Project+ Quickscan aan!

 Project+ QuickScan aanvragen, zo werkt het

Een voorlopig ontwerp in de vorm van een schets of een pdf-bestand is al voldoende. Als u al een 3D pdf- of CAD-file hebt, dan ontvangen we die ook graag. Verder willen we weten welke eisen er aan het product worden gesteld. Een indicatie van de verwachte seriegrootte helpt ons bij het vinden van de juiste techniek.

Op basis van de aangeleverde gegevens over uw productontwerp ontvangt u vrijblijvend advies of uw product in kunststof uit te voeren is. En zo ja, welk soort kunststof en techniek het meest geschikt is voor uw specifieke toepassing, voorzien van een geschatte doorlooptijd en een eerste prijsindicatie.

Vertrouwelijke behandeling

Alle aanvragen die wij binnenkrijgen, worden vertrouwelijk behandeld. Als u dat wilt, zijn we ook bereid om een non disclosure agreement overeen te komen.

U schakelt direct met één van onze kunststofexperts en u ontvangt snel antwoord; telefonisch of via e-mail.

Project+ QuickScan aanvragen

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, cad, stp, step, Max. bestandsgrootte: 100 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Kunststof Quickscan

  Snel uitsluitsel over de haalbaarheid van uw ideeën

  Quickscan aanvragen

  Over ons: Even voorstellen

  Wilt u grote kunststof vormdelen, behuizingen of andere onderdelen laten spuitgieten? Zoekt u een partner die vanuit de productiepraktijk kan meedenken over de ontwikkeling van uw kunststof producten? Bij HSV TMP hebben we tientallen jaren ervaring met de ontwikkeling van kunststof onderdelen, en enorm veel kennis van de daarvoor benodigde materialen en technieken. Die kennis en ervaring zetten we dolgraag in voor het waarmaken van uw productideeën.

  HSV
  HSV TMP

  Bedrijfsprofiel

  Steeds meer ontwerpers en inkopers kiezen voor kunststof

  Wij ontwikkelen en produceren innovatieve behuizingen, vormdelen en andere onderdelen voor opdrachtgevers in de meest uiteenlopende branches. Ons specialisme: grote producten, in kleine tot middelgrote series.

  Bedrijfsprofiel
  HSV TMP Maatschappelijk verantwoord ondernemen
  HSV TMP

  Geschiedenis

  Onze ontstaansgeschiedenis en organisatiestructuur

  HSV Technical Moulded Parts werd officieel opgericht in 1985. Maar onze eigenlijke ontstaansgeschiedenis gaat nog verder terug. Tot 1968, toen ons zusterbedrijf in Ede begon met de fabricage van EPS verpakkingen.

  Onze geschiedenis
  HSV
  HSV TMP

  Kernwaarden

  De manier waarop wij zakendoen

  Wij zijn ervan overtuigd dat onze opdrachtgevers niet aleen met ons samenwerken vanwege de producten die we leveren, maar ook vanwege de manier waarop wij zakendoen. Die heben wij samengevat in vier kernwaarden.

  Onze kernwaarden

  Neem contact op met HSV TMP

  Wij denken op alle fronten met u mee

  Neem contact op