Menu

Grote duurzame kunststof spuitgietproducten van ontwerp tot eindproduct

Kunststoffabriek HSV Technical Moulded Parts

Met meer dan 30 jaar ervaring en expertise is kunststoffabriek HSV TMP toonaangevend in Europa voor de ontwikkeling en het spuitgieten van grote kunststofproducten.

Kunststoffabriek, duurzame productoplossingen

Met een grote passie voor kunststoffen zet het team van ervaren enthousiastelingen haar kennis graag voor u in. Zo kunt u bij onze kunststoffabriek tot duurzame productoplossingen komen die daarnaast ook interessante besparingen kunnen opleveren. Vraag een QuickScan aan en ontvang snel uitsluitsel over de maakbaarheid van uw productidee.

Van idee tot kunststof eindproduct

Elk project is uniek, toch doorloopt het ontwikkelings- en productieproces vaak een aantal vaste en herkenbare stappen. Om van idee tot een hoogwaardig en duurzaam kunststof eindproduct te komen volgen wij het volgende proces. Zo wordt aan alle facetten gedacht en niks aan het toeval overgelaten, wel zo plezierig:

Spuitgiettechnieken

HSV Technical Moulded Parts kent veel verschillende spuitgiettechnieken en zet de juiste kunststofgranulaten in voor de realisatie van uw duurzame en grote kunststofproducten.

Wij onderscheiden de volgende spuitgiettechnieken:

Hoge druk spuitgieten, de meest gangbare techniek voor producten van 250 gram tot 25 kilogram

Thermoplastisch spuitgieten (TSG) of lage druk schuimgieten, de gangbare wanddikte is 3 mm tot 8 mm

Cascade spuitgieten of Sequential Injection Moulding, bij deze techniek wordt kunststof sequentieel door verschillende openingen in de matrijs ingespoten, hierdoor wordt het mogelijk om grote producten met dunne wanden te realiseren.

Wilt u meer weten over welke spuitgiettechniek aansluit voor de realisatie van uw kunststofproduct?

Project+, kunststofproducten samengesteld uit particle foam delen en spuitgietdelen

Project+, kunststofproducten samengesteld uit productcombinaties van particle foam delen en spuitgietdelen. HSV is het enige Europese bedrijf dat zowel de expertise alsook de productiecapaciteit van kunststof spuitgietdelen [HSV Technical Moulded Parts] en particle foams [HSV Packaging & Insulation] in eigen huis beschikbaar heeft.

Dat stelt ons in staat om beide materialen perfect op elkaar aan te sluiten. De meerwaarde van Project+ oplossingen vindt u bijvoorbeeld terug in een doeltreffender logistiek en eenvoudiger assemblage. 

Meer weten?

Heeft u een ontwerpvraag of bent u benieuwd welke techniek aansluit bij de totstandkoming van uw kunststofproduct? Bel +31 (0) 318 – 648 991, e-mail of vraag de QuickScan aan. De kunststofspecialisten van HSV Technical Moulded Parts staan voor u klaar.

Kunststof Quickscan

Snel uitsluitsel over de haalbaarheid van uw ideeën

Quickscan aanvragen

Over ons: Even voorstellen

Wilt u grote kunststof vormdelen, behuizingen of andere onderdelen laten spuitgieten? Zoekt u een partner die vanuit de productiepraktijk kan meedenken over de ontwikkeling van uw kunststof producten? Bij HSV TMP hebben we tientallen jaren ervaring met de ontwikkeling van kunststof onderdelen, en enorm veel kennis van de daarvoor benodigde materialen en technieken. Die kennis en ervaring zetten we dolgraag in voor het waarmaken van uw productideeën.

HSV
HSV TMP

Bedrijfsprofiel

Steeds meer ontwerpers en inkopers kiezen voor kunststof

Wij ontwikkelen en produceren innovatieve behuizingen, vormdelen en andere onderdelen voor opdrachtgevers in de meest uiteenlopende branches. Ons specialisme: grote producten, in kleine tot middelgrote series.

Bedrijfsprofiel
HSV TMP Maatschappelijk verantwoord ondernemen
HSV TMP

Geschiedenis

Onze ontstaansgeschiedenis en organisatiestructuur

HSV Technical Moulded Parts werd officieel opgericht in 1985. Maar onze eigenlijke ontstaansgeschiedenis gaat nog verder terug. Tot 1968, toen ons zusterbedrijf in Ede begon met de fabricage van EPS verpakkingen.

Onze geschiedenis
HSV
HSV TMP

Kernwaarden

De manier waarop wij zakendoen

Wij zijn ervan overtuigd dat onze opdrachtgevers niet aleen met ons samenwerken vanwege de producten die we leveren, maar ook vanwege de manier waarop wij zakendoen. Die heben wij samengevat in vier kernwaarden.

Onze kernwaarden

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op