Menu

Hybride = voordeel voor u!

Hybride | productcombinaties van spuitgietdelen en partikelschuimen

HSV is het enige maakbedrijf in Europa dat zowel de expertise alsook de productiecapaciteit van harde kunststof spuitgietdelen [HSV Technical Moulded Parts] en partikelschuimen [HSV Packaging & Insulation] in eigen huis voor u beschikbaar heeft. Wij zijn in staat om beide materialen perfect te integreren tot hybride oplossingen.

HSV-TMP is gespecialiseerd in duurzame ontwikkeling en de productie grote kunststof delen en hybride producten
HSV Ontwerpteam | Hybride productoplossing

Hybride | Productcombinaties van spuitgietdelen en partikelschuimen

Bij hybride oplossingen worden spuitgietdelen en partikelschuimen gecombineerd geengineered, geproduceerd en geassembleerd. Eindresultaat: de realisatie van één compleet product en dat alles onder één dak.

Hybride betekent voordeel voor u

Spuitgieterij HSV heeft de vereiste technische kennis, knowhow, het machinepark en de logistieke mogelijkheden in eigen huis voor u beschikbaar. Enkele voordelen voor u op een rijtje:

  • Tijdwinst
  • Reductie inkooprisico’s
  • Directe kostenbesparingen
  • Gewichtsbesparingen

Voorbeeld hybride productoplossing:

De perfecte balans | constructieve voordelen en besparingen

Voor de ontwikkeling van producten die zowel constructieve voordelen bieden, gewichtsbesparingen opleveren en hoogwaardige isolerende eigenschappen bezitten maakt het ontwerpteam van HSV gebruik van de laatste technieken en technologieën. Dit draagt bij aan een perfecte balans tussen productoplossing, technische uitvoerbaarheid en besparingen op tal van facetten.

HSV TMP

Hybride oplossingen | De sleutel tot succes

In de HVAC-branche is gebleken dat het nuttig is om verschillende functies te combineren: een sterk frame, isolerende waarde, een aansprekend uiterlijk, goede luchtgeleiding en doeltreffend management van condenswater. De combinatie van kunststof spuitgietdelen en geëxpandeerde schuimen kan al die functies verenigen. Dat maakt een apart metalen frame bijvoorbeeld overbodig. Door de in-lijn assemblage blijft het aantal componenten tot een minimum beperkt: dat is de sleutel tot succes.

Uitbreiding machinepark

Gezien de groeiende vraag naar hybride oplossingen hebben wij het machinepark verder uitgebreid met een 2300T Kraus Maffei, een 900 T Kraus Maffei en een Kraus Maffei 3200T spuitgietmachine.  Op deze manier zijn wij in staat om in te spelen op uw vraag en u efficiënt en accuraat van dienst te zijn tijdens het complete productrealisatieproces.

De spuitgietmachines zijn state-of-the-art en o.a. voorzien van APC-technologie . Enkele voordelen op een rijtje:

  • fluctuaties worden automatisch gecompenseerd. een mooier eindresultaat voor uw product.
  • Grote producten en sterke reductie van vloeilijnen met Cascade spuitgieten.
  • Optimale producteigenschappen. Uw product kan samengesteld worden uit gecombineerde grondstoffen, maximaal zes verschillende grondstoffen worden met zeer hoge nauwkeurigheid ( ±0.001%) gemengd.

Meer weten en besparingen doorvoeren?

Complexe projecten | De toegevoegde waarde van HSV Technical Moulded Parts

Wilt u besparingen doorvoeren voor uw product, of meer weten over de voordelen van de integratie van harde kunststof vormdelen en/of behuizingen met partikelschuimen? Bel +31 318 648991, zend een e-mail of vraag de kunststof QuickScan aan. De engineers van HSV Technical Moulded Parts staan voor u klaar en informeren u graag over de hybride oplossingen.

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op