Menu

Tientallen jaren ervaring met de ontwikkeling van kunststof vormdelen, behuizingen en andere onderdelen

Duurzame ontwikkeling en productie van grote kunststof delen

HSV-TMP is gespecialiseerd in duurzame ontwikkeling en de productie grote kunststof delen. Met onze vestigingen in Ede en Leeuwarden produceren wij, door middel van lage druk spuitgieten(TSG), hogedruk thermoplastisch spuitgieten en Cascade Spuitgieten, Sequential Injection Moulding, grote kunststof delen en behuizingen voor een diversiteit aan sectoren.

Duurzame productie van grote kunststof delen | De sectoren

Project+ naadloze integratie van kunststofspuitgiet- en partikelschuimtechnologie vlnr Projectteam Project+ Wilfred Cornelissen Ivo Ariëns Chris Megens Jeroen SchefferHSV-TMP bedient een diversiteit aan sectoren bij de ontwikkeling en duurzame productie van grote kunststof delen en behuizingen, denk bijvoorbeeld de apparatenbouw, HVAC, de Medische industrie, voor de productie van behuizingen van hightech laboratoriumapparatuur, speciale kratten voor de Agri sector en slimme, arbeidsbesparend montagesystemen van zonnepanelen op platte daken voor de duurzame industrie. Onze engineers begeleiden u van het begin van het project tot aan de productie en logistiek voor uw product.

Project+ producten

HSV-TMP is gespecialiseerd in duurzame ontwikkeling en de productie grote kunststof delen en hybride productenBij HSV-TMP kunt u ook Project+ producten laten ontwikkelen. Bij Project+ productoplossingen worden harde kunststofdelen gecombineerd met expandeerbare kunststoffen. HSV ontwikkelt, produceert en assembleert deze Project+ producten volledig in eigen huis en dit levert u meerdere voordelen op, denk bijvoorbeeld aan:

  • Tijdwinst
  • Reductie inkooprisico’s
  • Directe kostenbesparingen
  • Gewichtsbesparingen

In de HVAC-branche is gebleken dat het nuttig is om verschillende functies te combineren: een sterk frame, isolerende waarde, een aansprekend uiterlijk, goede luchtgeleiding en doeltreffend management van condenswater.

De combinatie van kunststof spuitgietdelen en geëxpandeerde schuimen kan al die functies verenigen. Dat maakt een apart metalen frame bijvoorbeeld overbodig. Door de in-lijn assemblage blijft het aantal componenten tot een minimum beperkt: dat is de sleutel tot succes.

Kunststof QuickScan

Voordat uw product gerealiseerd is voeren onze engineers een kunststof QuickScan uit, hiermee wordt de maakbaarheid van uw productidee getoetst. Op basis van de uitkomsten van deze scan kan eenvoudig het vervolgtraject bepaald worden.

Nieuw product binnen een jaar productierijp

Een nieuw product moet vaak al binnen een jaar productierijp zijn. Dat kan alleen met doeltreffende engineering en wanneer organisatie over een grote flexibiliteit bezit. HSV-TMP speelt flexibel in op deze ontwikkeling. Onze technisch specialisten hebben de juiste knowhow en technische kennis in huis en wij hebben voldoende productiecapaciteit voor u beschikbaar om snel schakelen.

Kostenbesparingen in uw logistieke proces

HSV-TMP is gespecialiseerd in duurzame ontwikkeling en de productie grote kunststof delen en hybride productenHSV-TMP heeft een volledige assemblage afdeling voor u beschikbaar, zo kunt u in overleg diverse assemblage werkzaamheden door HSV-TMP laten uitvoeren. Ook denken wij mee bij het vinden van logistieke oplossingen en verpakkingsmaterialen die u meerdere kostenbesparingen in uw logistieke proces opleveren.

Meer weten

Wilt u meer weten en bent u op zoek naar een bedrijf dat op een duurzame manier grote kunststof delen en behuizingen kan engineeren en produceren, of wilt u meer weten over Project+? Neem contact op met een van onze medewerkers of vraag de QuickScan aan.

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op