Menu

Tientallen jaren ervaring met de ontwikkeling van kunststof vormdelen, behuizingen en andere onderdelen

Complexe projecten | De toegevoegde waarde van TMP

HSV-TMP is specialist in spuitgieten, zowel ontwikkeling als productie, van complexe kunststof projecten. Wij zijn sterk in het uitvoeren van complexe kunststof projecten, van engineering tot aan het in productie nemen en betrouwbaar uitleveren, daarin ligt onze kracht en de toegevoegde waarde die wij onze klanten bieden.

No-nonsense aanpak | Een lagere kostprijs

Complexe projecten | De toegevoegde waarde van HSV Technical Moulded PartsDe medewerkers van TMP  hebben een No-nonsense aanpak. In een zo vroeg mogelijk stadium wordt u door ons ondersteund. Daarbij helpt het team van engineers u om uw productideeën om te zetten naar een functioneel en realiseerbaar product. Focus daarbij is het samen optimaliseren van het product, waardoor vaak een beter product gemaakt wordt tegen een lagere kostprijs. Wij zetten daarbij alle ontwikkelingsgereedschappen, die ons ter beschikking staan, voor u in.

Ervaring en uitgebreid netwerk van specialisten

Complexe projecten | De toegevoegde waarde van HSV Technical Moulded PartsMet de ervaring van ons team en een uitgebreid netwerk van specialisten, zoals Ingenieursbureaus, materiaalleveranciers, matrijzenmakers en derge  lijke levert HSV-TMP u de toegevoegde waarde tijdens de ontwikkeling van complexe producten. Dit stelt ons in staat om u tijdens het gehele ontwikkelingstraject te ontzorgen.

Succesvol afgeronde projecten

Complexe projecten | De toegevoegde waarde van HSV Technical Moulded PartsHSV-TMP heeft een mooi track-record van succesvol afgeronde projecten, die wij u graag tonen in onze showroom in Ede. De inzet van ons state-of-the-art machinepark, van Krauss Maffei, biedt ons de mogelijkheid om alles te maken wat we verzinnen. Als HSV-TMP het niet kan maken, dan kan niemand het!

Verdere professionalisering en verduurzaming

Zowel in onze vestiging in Ede alsook bij onze vestiging Leeuwarden gaat HSV-TMP voor verdere professionalisering. Denk bijvoorbeeld aan o.a.:

  • De aanschaf van nieuwe spuitgietmachines, die onderling verbonden zijn.
  • Het toepassen van nieuwe technieken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lastechnieken, speciale assemblage-oplossingen en Project+ technieken.
  • Nieuwe systemen, zoals kwaliteitsmanagementsystemen en ERP.
  • Innovaties op het gebied van duurzaamheid.
  • Nieuwe logistieke concepten.

Deze professionaliseringen innovaties leveren u tal van kostenbesparingen op in zowel de ontwikkeling van uw product alsook in uw logistieke proces.

Meer weten

Wilt u meer weten wat het team van HSV-TMP voor u kan betekenen bij de  engineering, productie en assemblage van grote complexe kunststof delen en behuizingen? Neem contact op met een van onze medewerkers voor een afspraak in onze showroom, of vraag vandaag nog de kunststof QuickScan aan.

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op