Menu

Project+, Let's make it FIT = voordeel voor u

Project+, Let’s make it FIT = voordeel voor u

Project+, Let’s make it FIT sleutel tot succes.
Efficiënte realisatie van uw samengestelde product betekent voordeel voor u!

Project+ ® een initiatief van HSV Technical moulded parts en the particle foam engineers van HSV

Project+, Let's make it FIT from HSV two techniques one solution
HSV Ontwerpteam | Project+ productoplossing

Project+ aanpak van HSV en uw voordeel

De Project+ aanpak van HSV en uw voordeel; Gezamenlijke kennis en jarenlange ervaring over spuitgiettechnologie en particle foam technologie gebundeld en ingezet voor de optimalisatie van uw productontwerp of voor redesign van metaal naar kunststof.

HSV is het enige maakbedrijf in Europa dat zowel de expertise alsook de productiecapaciteit, voor de ontwikkeling en realisatie van kunststofspuitgietdelen [HSV Technical Moulded Parts] en particle foam delen [HSV Packaging & Insulation] in eigen huis beschikbaar heeft. Dat stelt ons in staat om beide materialen perfect te integreren.

Heeft u een vraag over Project+? Bel +31 (0) 318 – 648 991 en stel uw vraag direct aan één van onze engineers, of gebruik onderstaande button.

Voordelen Project+

Met Project+ vindt HSV, in partnership met u, de meest efficiënte oplossing voor uw product. De voordelen van Project+ zijn legio. Dit concept helpt u om besparingen te realiseren, al vanaf de ontwerpfase en zelfs in het logistieke proces. Enkele andere voordelen zijn:

  • Kortere Time-to-Market = tijdwinst
  • Een minimum aan componenten
  • Gewichtsbesparing
  • Lagere kosten
  • Een doeltreffender en efficiënte logistiek, in-line assemblage
  • Reductie van inkooprisico’s
  • Duurzame realisatie
Project+, Let's make it FIT from HSV two techniques one solution
Project+ naadloze integratie van kunststofspuitgiet- en partikelschuimtechnologie 

Project+ voorbeeld productoplossing

Spuitgieterij HSV heeft de vereiste technische kennis, knowhow, het machinepark en de logistieke mogelijkheden in eigen huis voor u beschikbaar. Hier ziet u een voorbeeld van een productoplossing, gerealiseerd met Project+.

Perfecte balans | constructieve voordelen en besparingen

Voor de ontwikkeling van producten die zowel constructieve voordelen bieden, gewichtsbesparingen opleveren en hoogwaardige isolerende eigenschappen bezitten biedt Project+ uitkomst. De engineers HSV maken hierbij gebruik van de laatste technieken en technologieën. Dit draagt bij aan een perfecte balans tussen productoplossing, technische uitvoerbaarheid en besparingen op tal van facetten.

Project+, Let’s make it FIT | functies verenigd

Binnen HVAC-toepassingen is het belangrijk dat functies gecombineerd kunnen worden; frame-constructies, thermische eigenschappen, aansprekend uiterlijk, goede luchtgeleiding, condenswater-bestendig e.d.

De sleutel tot succes? Met Project+ wordt het eenvoudig om al die functies te verenigen. Op die manier wordt een apart metalen frame bijvoorbeeld overbodig. Met in-lijn assemblage blijft het aantal componenten tot een minimum beperkt en u heeft slechts één artikelnummer op uw inkooplijst. Het samenvoegen van functies binnen één product en de realisatie van slimme productoplossingen is ook interessant voor andere markten. Denk bijvoorbeeld aan land- & tuinbouw, vertical farming, infra, urban mobility, meubelsector en de vliegtuigindustrie.

Project+ QuickScan | besparingen doorvoeren

Wilt u besparingen doorvoeren voor uw product, of meer weten over de voordelen van Project+? Bel +31 318 648991, vraag de Project+ QuickScan aan. De engineers van HSV Technical Moulded Parts staan voor u klaar en informeren u graag.

Project+ ® een initiatief van HSV Technical moulded parts en the particle foam engineers van HSV

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op