Menu

Ontmoet het projectteam van HSV tijdens Kunststoffen 2021

Ontmoet HSV tijdens Kunststoffen 2021

Ontmoet het projectteam van HSV Technical Moulded Parts tijdens de Kunststoffenbeurs op 15 en 16 september 2021. Bezoek onze stand (hal 1 stand-nr.  157) en ontdek de mogelijkheden van spuitgietproducten, partikelschuimen en hybride productoplossingen.

HSV-TMP is gespecialiseerd in duurzame ontwikkeling en de productie grote kunststof delen en hybride producten

Bent u productontwerper en zoekt u een specifieke en duurzame oplossing voor uw productontwerp? Dan nodigen wij u van harte uit op onze stand. Ons ontwerpteam adviseert u graag over:

  • Slimme, duurzame en kostenbesparende oplossingen voor uw productontwerp
  • De toegevoegde waarde van 3D vormvrijheid
  • De laatste trends en innovaties in grote spuitgiet-, partikelschuimproducten en hybride oplossingen

Klik op de banner en registreer uw gratis bezoek

Locatie: Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch, Diezekade 2, 5222 AK ‘s-Hertogenbosch
Download hier
uw routebeschrijving.

Over Kunststoffen 2021

De Kunststoffenbeurs is de vakbeurs voor professionals in de kunststofindustrie. Tijdens deze editie van Kunststoffen staan actuele ontwikkelingen en innovaties binnen de kunststofindustrie centraal. Laat u inspireren. Ontdek nieuwe businesskansen, kostprijsbesparingen, innovatieve productiemethodes en de verrassende mogelijkheden van kunststof.

Meer weten?

Geen tijd om de kunststoffenbeurs te bezoeken, maar wilt u meer weten over het duurzaam spuitgieten van kunststof producten, halffabricaten of behuizingen. Of heeft u een vraag over  partikelschuimen en/of hybride oplossingen? Neem contact op, plan een persoonlijke afspraak in met één van onze ontwerpers en ontdek de mogelijkheden. 

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op