Logistiek

Uw producten veilig en voordelig vervoerd

Het transport van producten tussen onze fabriek en onze opdrachtgever en/of diens klanten is een belangrijke schakel in de waardeketen. Door vrachtwagens optimaal te beladen en producten slim te verpakken kunnen we de logistieke kosten verlagen, en zorgen we ervoor dat producten onbeschadigd aankomen.

Lagere transportkosten door slim productontwerp en doordachte verpakkingsoplossingen

Veel van onze klanten betrekken ons al in een vroeg stadium bij de productontwikkeling. Dat heeft het grote voordeel dat wij ook kunnen meedenken over de implicaties van het ontwerp voor de verpakking en het transport. Door kleine wijzigingen in het product aan te brengen kunnen we vaak aanzienlijke logistieke kostenbesparingen realiseren. 

Eén aanspreekpunt voor product en verpakking

Naast kunststof onderdelen kunnen wij, via ons zusterbedrijf HSV Moulded Foams, ook zelf de verpakkingen voor deze onderdelen produceren – uit EPS en EPP. Daardoor hebt u maar één aanspreekpunt voor uw producten én de beschermende verpakking daarvan.

Extra besparen op uw verpakkingsmaterialen

Kunststof behuizingen leveren wij vaak al in de uiteindelijke productverpakking aan bij onze opdrachtgevers. Op die manier kunt u deze verpakking hergebruiken voor de verzending van het compleet gemonteerde eindproduct.

Meer weten over onze logistieke oplossingen?

Onze logistiek manager staat u graag te woord!

Fred Keus
Logistiek manager
+31 - 318 648991 logistics-tmp@hsv.nl