Kwaliteit

Verankerd in onze organisatie

Om ervoor te zorgen dat onze producten aan de eisen van onze opdrachtgevers en aan alle wettelijke eisen voldoen, hebben wij kwaliteit diep verankerd in onze organisatie en processen. Wij waarborgen onze productkwaliteit en leverbetrouwbaarheid met een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem. 

ISO-certificering als ruggengraat van ons kwaliteitsmanagementsysteem

De ruggengraat van ons kwaliteitsmanagementsysteem wordt gevormd door onze ISO-certificering. Wij zijn uiteraard gecertificeerd volgens ISO 9000. Daarnaast waren wij (al in 1992) een van de eerste kunststofverwerkende bedrijven in Nederland met een ISO 9001 certificaat.

Updates en aanvullende systemen 

We voeren continu updates door aan ons kwaliteitsmanagementsysteem, om altijd aan de laatste eisen te voldoen. Bovendien maken wij naast ons eigen systeem regelmatig gebruik van aanvullende systemen voor specifieke vakgebieden, zoals de medische sector of klimaattechniek.

Audits door klanten

Op onze productielocaties vinden regelmatig audits plaats, door nieuwe opdrachtgevers en bestaande klanten. We staan altijd open voor gesprekken over kwaliteit en nodigen u van harte uit om onze processen ook te komen auditen.

Meer weten over onze kwaliteitssystemen?

Onze kwaliteitsmanager staat u graag te woord!

Corno Groeneweg
Kwaliteitsmanager
+31 - 318 648991 quality-tmp@hsv.nl