Kunststof Quickscan

Snel uitsluitsel over de haalbaarheid van uw ideeën

Bent u bezig met de ontwikkeling van een product? Dan kan het handig zijn om al in een vroeg stadium antwoord te krijgen op de vraag: kan ik dit überhaupt uit kunststof laten maken? En zo ja: welke kunststof is dan het meest geschikt voor de toepassing? En hoe zit het eigenlijk met matrijskosten en de doorlooptijd van een dergelijk project?

Hoe zit het met haalbaarheid, materiaalkeuze, kosten en doorlooptijden?

QUICKSCAN AANVRAGEN

Onze ervaring leert ons dat veel productontwikkelaars stoeien met dergelijke vragen. Daarom hebben wij de kunststof QuickScan ontwikkeld. Een deskundig advies van onze experts. Zonder dat daar verplichtingen of kosten aan verbonden zijn. 

Rechtstreeks schakelen met onze experts 

Wilt u als ontwikkelaar de haalbaarheid van uw ideeën toetsen? Dan schakelt u direct een van onze experts in. Vraag een Kunststof Quickscan aan. Dan schakelt u direct met onze medewerkers en krijgt u snel antwoord; telefonisch of via e-mail.

Wat hebben we nodig?

Een voorlopig ontwerp in de vorm van een schets of een pdf-bestand is al voldoende. Als u al een 3D pdf- of CAD-file hebt, dan ontvangen we die ook graag. Verder willen we vast weten welke eisen er aan het product worden gesteld. Een indicatie van de verwachte seriegrootte helpt ons ook bij het vinden van de juiste techniek. 

Vertrouwelijke behandeling

Alle aanvragen die wij binnen krijgen, worden vertrouwelijk behandeld. Als u dat wilt, zijn we ook bereid om een non disclosure agreement overeen te komen.

Vragen over de Kunststof Quickscan?

Wij staan u graag te woord!

Algemeen directeur

Menno Krommenhoek
Directeur
+31 - 318 648991 directie-tmp@hsv.nl