Werkwijze

Toegevoegde waarde op elk niveau

Wij streven naar duurzame partnerships met onze klanten. Daarom proberen wij op elk niveau toegevoegde waarde te leveren. Niet alleen als het gaat om de productie van kunststof onderdelen, maar ook door mee te denken tijdens de productontwikkeling en door oplossingen aan te dragen op logistiek gebied.

Toegevoegde waarde op elk niveau

PRODUCTONTWIKKELING

Veel opdrachtgevers betrekken ons al in een vroeg stadium bij de productontwikkeling. Door ons constructief mee te laten denken, kunt u de productkwaliteit verbeteren en kosten besparen.

ONTWIKKELINGSTRAJECT

ONTWIKKELINGSTRAJECT

In de meeste gevallen neemt het totale traject van het verstrekken van de opdracht tot de productie van de eerste exemplaren ongeveer 6 maanden in beslag.

LOGISTIEK

LOGISTIEK

Wij denken ook graag met u mee over de implicaties van het ontwerp voor de verpakking en het transport. Door kleine wijzigingen kunnen we vaak aanzienlijke logistieke kostenbesparingen realiseren.

KWALITEIT

KWALITEIT

Om ervoor te zorgen dat onze producten aan de eisen van onze opdrachtgevers en aan alle wettelijke eisen voldoen, hebben wij kwaliteit diep verankerd in onze processen.

KUNSTSTOF QUICKSCAN

KUNSTSTOF QUICKSCAN

Vast een eerste indicatie van de maakbaarheid, kosten en doorlooptijden ontvangen? Vraag de Kunststof Quickscan aan. Een gratis en vrijblijvende check door onze experts.

Meer weten over onze werkwijze?

Onze salesmanager staat u graag te woord!


Chris Megens
Salesmanager
+31 - 318 648991 sales-tmp@hsv.nl