Medical & analytical

Behuizingen voor medische apparatuur en laboratoriumapparatuur

De medische sector vormt een enorm uitdagende branche voor leveranciers van kunststof onderdelen, want echt alles aan je producten moet kloppen. Van afwerkingsniveau tot krasbestendigheid, van ‘shielding’ tot belastbaarheid, van maatvoering tot gebruiksgemak.

Veilig, betrouwbaar en gebruikersvriendelijk

HSV TMP ontwikkelt al jaren de meest uiteenlopende kunststof behuizingen, omkastingen en covers voor de medische sector en de laboratoriumwereld. Daardoor hebben wij veel deskundigheid opgebouwd over de hoge eisen die er in deze branche worden gesteld. Bovendien denken wij graag met onze opdrachtgevers mee over een optimale integratie tussen design en functionaliteit.

Met onze kunststof oplossingen leveren wij ook graag een bijdrage aan de veiligheid, betrouwbaarheid en gebruikersvriendelijkheid van de apparaten in úw organisatie. Meer weten over onze oplossingen? Neem vooral contact met ons op.

GRATIS KUNSTSTOF QUICKSCAN

Alvast een eerste indicatie van de maakbaarheid, kosten en doorlooptijden ontvangen? Vraag de Kunststof Quickscan aan. Een gratis en vrijblijvende check door onze experts, op basis van uw voorlopige ontwerp.

 

Praktijkvoorbeelden

Een indruk van de kunststof producten die wij zoal maken

Meer weten over onze oplossingen voor úw branche?

Onze salesmanager staat u graag te woord!

Chris Versteeg
Chris Megens
Salesmanager
+31 - 318 648991 sales-tmp@hsv.nl

Andere Branches

Wij werken o.a. voor:

philips Zehnderthermo fisher heatpoint