Machine- en apparatenbouw

Kunststof behuizingen, vormdelen en kappen

In de machine- en apparatenbouw staan de marges de laatste jaren behoorlijk onder druk, terwijl er wel steeds hogere eisen worden gesteld aan de prestaties. Dat vraagt om een flexibele opstelling en creatieve oplossingen. Niet alleen van machinebouwers en apparatenfabrikanten zelf, maar ook van hun productiepartners.

Kosten reduceren door slim te ontwerpen

HSV TMP is zo’n flexibele en creatieve productiepartner. Vanuit onze passie voor kunststof denken we graag met u mee over de optimale integratie van design, functionaliteit en kwaliteit. En door verschillende componenten op een slimme manier in onze onderdelen te verwerken, stellen we u in staat om uw eigen assemblagekosten te reduceren.

Uiteraard zorgen we ervoor dat al onze onderdelen aan alle wettelijke normen voldoen, evenals aan de eisen die u aan de mechanische, chemische en thermische bestendigheid stelt. Meer weten over onze oplossingen voor de machine- en apparatenbouw? Neem vooral contact met ons op.

GRATIS KUNSTSTOF QUICKSCAN

Alvast een eerste indicatie van de maakbaarheid, kosten en doorlooptijden ontvangen? Vraag de Kunststof Quickscan aan. Een gratis en vrijblijvende check door onze experts, op basis van uw voorlopige ontwerp.

 

Praktijkvoorbeelden

Een indruk van de kunststof producten die wij zoal maken

Meer weten over onze oplossingen voor úw branche?

Onze salesmanager staat u graag te woord!

Chris Versteeg
Chris Megens
Salesmanager
+31 - 318 648991
sales-tmp@hsv.nl

Andere Branches

Wij werken o.a. voor:

philips Zehnderthermo fisher heatpoint