Elektronica

Grote kunststof behuizingen

Als er ergens hoge eisen worden gesteld aan kunststof behuizingen, dan is het wel in de elektronicabranche. Vaak moeten onderdelen niet alleen slagvast, stofdicht of waterdicht zijn, maar ook precies de goede stijfheid en elektrische weerstand hebben. 

Volgens de normeringen én conform uw specificaties

Een nauwkeurige maatvoering en de juiste materiaalkeuze spelen in zulke gevallen een essentiële rol. Vandaar dat veel fabrikanten voor elektronische apparatuur een beroep doen op de kunststofexperts van HSV TMP, zeker als het om grote behuizingen en consoles gaat. Wij kunnen behuizingen tot 25 kilogram produceren. Uiteraard keurig volgens de geldende normeringen.

Wij denken graag constructief met u mee over een duurzame behuizing, die aan al uw specificaties voldoet. Meer weten over onze oplossingen voor de elektronicabranche? Neem vooral contact met ons op.

GRATIS KUNSTSTOF QUICKSCAN

Alvast een eerste indicatie van de maakbaarheid, kosten en doorlooptijden ontvangen? Vraag de Kunststof Quickscan aan. Een gratis en vrijblijvende check door onze experts, op basis van uw voorlopige ontwerp.

 

Praktijkvoorbeelden

Een indruk van de kunststof producten die wij zoal maken

Meer weten over onze oplossingen voor úw branche?

Onze salesmanager staat u graag te woord!

Chris Versteeg
Chris Megens
Salesmanager
+31 - 318 648991 sales-tmp@hsv.nl

Andere Branches

Wij werken o.a. voor:

philips Zehnderthermo fisher heatpoint