Duurzame energie

Grote kunststof vormdelen voor zonnepanelen

Het lijkt misschien niet zo voor de hand te liggen, maar kunststof onderdelen kunnen een belangrijke rol spelen bij de ontwikkeling van duurzame energieopwekking. Bijvoorbeeld omdat je de kostprijs van zonnepanelen er fors mee kunt reduceren.

Duurzame en kostenbesparende maatwerkoplossingen

Vanuit onze passie voor kunststof dragen we ook graag een steentje bij aan een duurzamere wereld. Zo wisten onze experts een lichtgewicht kunststof oplossing te ontwikkelen voor de montage van zonnepanelen op platte daken.

Daarnaast zijn we betrokken bij verschillende andere initiatieven in de energiesector, zoals de productie van behuizingen en rotorbladen voor windmolens en onderdelen voor warmtewisselaars. Meer weten over onze oplossingen op het gebied van duurzame energie? Neem vooral contact met ons op.

GRATIS KUNSTSTOF QUICKSCAN

Alvast een eerste indicatie van de maakbaarheid, kosten en doorlooptijden ontvangen? Vraag de Kunststof Quickscan aan. Een gratis en vrijblijvende check door onze experts, op basis van uw voorlopige ontwerp.

 

Praktijkvoorbeelden

Een indruk van de kunststof producten die wij zoal maken

Solon

Solon

Solar paneel uit de 21e eeuw

“We hebben HSV TMP al in een vroeg stadium bij de productontwikkeling betrokken. Het resultaat: een perfecte lichtgewicht oplossing voor de dakmontage van onze PV-modules.”

12 maanden doorlooptijd

bekijk case

Meer weten over onze oplossingen voor úw branche?

Onze salesmanager staat u graag te woord!

Chris Versteeg
Chris Megens
Salesmanager
+31 - 318 648991 sales-tmp@hsv.nl

Andere Branches

Wij werken o.a. voor:

philips Zehnderthermo fisher heatpoint