Menu

ISH 2019 | Duurzame productinnovaties van HSV

ISH 2019

Tijdens ISH 2019 [’s werelds grootste innovatievakbeurs voor de HVAC-branche] is de stand van HSV goed bezocht. Ieder jaar weer stijgen de bezoekersaantallen van deze beurs, alle nationaliteiten zijn breed vertegenwoordigd en van over de hele wereld komen organisaties om zich te laten informeren over de laatste ontwikkelingen binnen de HVAC. ISH 2019 vond plaats van 11 t/m 15 maart 2019 in Messe te Frankfurt am Main. 

ISH 2019 HSV TMP duurzame productinnovaties voor HVAC

ISH 2019 | Duurzame productinnovaties

De duurzame productinnovaties die op de stand van HSV werden geëtaleerd, zoals grootformaat spuitgietdelen, particle foams, alsook onze hybride oplossingen, bieden antwoord op vraagstukken waar de HVAC-branche, in het kader van de energietransitie en gasloos bouwen, mee worstelt. Deze duurzame innovaties worden volledig in eigen huis ontwikkeld, geproduceerd en geassembleerd. 

Pluspunten voor de HVAC-branche

HSV denkt op alle fronten mee in de ontwikkeling van technische componenten en producten. De diversiteit in toepasbaarheid, de volledige vormvrijheid en de besparingen in zowel gewicht, alsook op financieel en logistiek gebied, leveren onze klanten veel voordelen op. Ook onze “zero-waste” policy en duurzame manier van produceren – zo min mogelijk grondstof-, energieverbruik en de mogelijkheid om te kiezen voor de inzet van recyclingmateriaal (recyclaat) – zijn welkome pluspunten voor de HVAC-branche.

Gratis Kunststof QuickScan

Bij HSV Technical Moulded Parts hebben wij passie voor kunststoffen en tientallen jaren ervaring met de ontwikkeling en productie van kunststof onderdelen. Deze passie en onze expertise zetten wij dolgraag voor u in. Wij bieden u de mogelijkheid om, met behulp van de gratis Kunststof QuickScan, de haalbaarheid van uw productideeën te laten toetsen. Wilt u gebruik maken van deze gratis QuickScan? Klik dan op onderstaande button. Onze experts nemen contact met u op om hun kennis en ervaring in te zetten voor slimme innoverende oplossingen, die u zowel tijd alsook kosten besparen en een bijdrage leveren aan de optimalisatie van uw logistieke proces. Op onze website vindt u meer informatie over de QuickScan.

Afspraak inplannen?

Wilt u meer weten of een afspraak inplannen? Neem contact op met één van onze adviseurs en bel: +31 (0) 318 – 648 991, of zend een e-mail naar info-tmp@hsv.nl en wij nemen contact met u op.

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op