Menu

Ontdek Project+, Let's make it FIT tijdens Interplas 2023

Interplas 2023; bezoek HSV en ontdek Project+

26 t/m 28 september 2023 | Hal 4 Standnummer: F52  
NEC Birmingham, Engeland

Project+, Let's make it FIT from HSV two techniques one solution

Productinnovaties voor een duurzame toekomst

Bent u productontwerper en zoekt u specifieke en duurzame oplossingen voor uw productontwerp? Tijdens Interplas, de vakbeurs voor de industriële kunststofverwerking, laat HSV u kennis maken met Project+, Let’s make it FIT  en tonen wij u duurzame productinnovaties, die wij ontwikkelen voor onze klanten.

Project+ tijdens Interplas

Tijdens Interplas 2023 kunt u kennismaken met Project+ en ontdekken wat naadloze integratie van kunststofspuitgietdelen op particle foam delen voor u kan betekenen. Én hoe juist de aanpak van Project+ meerwaarde en voordelen biedt bij ontwikkeling en productie van uw technische componenten en producten. 

HSV heeft jarenlange expertise opgebouwd en is de enige producent in Europa die de kennis van beide technieken en de productiefaciliteiten in eigen huis voor u beschikbaar heeft. Dit stelt ons in staat om kunststofspuitgietdelen en particle foam delen naadloos met elkaar te integreren. Met Project+, Let’s make it FIT, kunt u nu eenvoudig, al vanaf de ontwerpfase van uw product, gebruik maken van deze specialistische kennis.

Project+ Let's make it FIT engineers HSV
Foto: Project+ engineers van HSV

Aanpak Project+

Project+ van HSV staat voor het engineeren van meerwaarde. In partnership met u wordt de meest efficiënte oplossing voor uw product gevonden. Slim innoveren, vereenvoudigen d.m.v. in-lijn-assemblage en doeltreffende logistiek zijn daarin key.
Voordelen van Project+,Let's make it FIT van HSV
Naast tijdsbesparing resulteert dit in een minimum aan componenten, gewichtsbesparing, lagere kosten, een efficiënte logistiek, reductie van inkooprisico’s en het verkorten van time to market. Kort samengevat: Met Project+, Let’s make it FIT, levert het projectteam van HSV een bijdrage aan de meest optimale realisatie van uw samengestelde product.

Klik op de banner en registreer uw gratis bezoek:

Locatie: NEC, Birmingham UK Download hier uw routebeschrijving.

Over HSV TMP en spuitgieten van grote producten

Kunststofproducten en -constructies dragen op veel manieren bij aan de verduurzaming van onze samenleving, zoals energiebesparing, verminderen van kooldioxide-uitstoot en het terugdringen van voedselverspilling. Daarnaast kan het eenvoudig gerecycled en hergebruikt worden en is het circulair.

Binnen de niche van “grote producten, kleine series”, 1 tot 25kg, zijn wij één van de leidende marktspelers binnen West-Europa voor het lagedruk en specialistische hogedruk spuitgieten van kunststofproducten, toegeleverd aan industriële klanten. Laat u informeren over de brede toepasbaarheid en toegevoegde waarde van onze kunststoffen zoals:

  • Grote spuitgietdelen (matrijstechnologie, cascade, etc.)
  • Dikwandige producten
  • Project+ (EPS/EPP- spuitgiet/TSG combinaties)
  • Oppervlakte afwerking
  • Engineering (moldflow)
  • Constructie technieken

Deze duurzame oplossingen leveren u financiële besparingen op, zijn licht in gewicht en vereenvoudigen het logistieke proces van uw technische componenten en producten.

Over Interplas 2023

Interplas is de grootste vakbeursbeurs in de UK voor professionals in de kunststoffen industrie.

In deze editie van Interplas staan actuele thema’s zoals circulaire economie, duurzaamheid, slimme grondstoffen, nieuwe materialen, kostprijsbesparing, innovatieve productiemethodes, productontwikkeling en kansen voor de maakindustrie centraal.

Laat u inspireren en verrassen door actuele ontwikkelingen en verrassende mogelijkheden met kunststof.

Afspraak inplannen?

Heeft u geen tijd om Interplas 2023 te bezoeken of gaat u liever persoonlijk aan tafel met één van onze engineers?

Bel: 31 (0) 318 648 991 en plan direct een afspraak in. Of gebruik onderstaande button en wij nemen contact met u op!

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op