Menu

Ontdek slimme, duurzame en kostenbesparende oplossingen voor uw productontwerp

HSV TMP tijdens VSK 2020, midden in de toekomst

HSV Technical Moulded Parts is aanwezig tijdens VSK 2020, van 4 t/m 7 februari 2020, Jaarbeurs Utrecht. Bezoek onze stand-nr. E097 en ontdek de mogelijkheden van spuitgietproducten.

Bent u productontwerper en op zoek naar duurzame oplossingen voor uw productontwerpen? Kom naar de stand van HSV Technical Moulded Parts, onze engineers adviseren u graag over:

  • Slimme, duurzame en kostenbesparende oplossingen voor uw productontwerp
  • De toegevoegde waarde van 3D vormvrijheid
  • De laatste trends en innovaties in grote spuitgiet-, partikelschuimproducten en hybride oplossingen

Klik op de banner en registreer uw gratis bezoek

Over VSK 2020

VSK is de grootste vakbeursbeurs voor professionals in de HVAC industrie. Dit jaar is het thema van de VSK ‘Midden in de toekomst’, want de toekomst begint vandaag.


De installatiesector is in transitie en de vraag naar kennis over de ontwikkelingen en de praktische implementatie is groter dan ooit. Spuitgietbedrijf HSV Technical Moulded Parts adviseert u graag over duurzame innovaties die aansluiten op de energietransitie, waarde toevoegen aan de ontwikkeling van HVAC producten en die geschikt zijn voor alternatieve energievormen.

Locatie: Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein Utrecht
Vind hier uw routebeschrijving.

Meer weten?

Geen tijd om VSK 2020 te bezoeken, maar wilt u meer weten over de duurzame spuitgietoplossingen die HSV Technical Moulded Parts voor u kan ontwikkelen, kunststof spuitgieten en assembleren? Neem contact op en plan een persoonlijke afspraak in met één van onze engineers. 

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op