Menu

Kunststoffenbeurs 2024 Future Proof Plastics & Project+

HSV TMP tijdens Kunststoffenbeurs 2024

18 & 19 september 2024 | Hal: 1 Standnummer: 300  
Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch

Bezoek HSV TMP tijdens Kunststoffenbeurs 2024 en ontdek:

Project+, Let's make it FIT from HSV two techniques one solution
Project+, Let's make it FIT van HSV de voordelen: Future-Proof, Integrated Design, Technical Innovation

Productinnovaties voor een duurzame toekomst

Tijdens deze vakbeurs staat het projectteam van HSV Technical Moulded Parts voor u klaar en tonen wij u duurzame productinnovaties, die wij ontwikkelen voor onze klanten.

Project+ tijdens Kunststoffenbeurs

Binnen veel productoplossingen worden tal van functies gecombineerd. Kunststofspuitgiet- en partikelschuimtechnologie bieden uitkomst bij de ontwikkeling van producten waarin functies samenkomen. Met die reden heeft HSV Project+ ontwikkeld.

HSV heeft jarenlange expertise opgebouwd en is de enige producent in Europa die de kennis van beide technieken en de productiefaciliteiten in eigen huis voor u beschikbaar heeft. Dit stelt ons in staat om kunststofspuitgietdelen en particle foam delen naadloos met elkaar te integreren. Met Project+, Let’s make it FIT, kunt u nu eenvoudig, al vanaf de ontwerpfase van uw product, gebruik maken van deze specialistische kennis.

Tijdens Kunststoffenbeurs kunt u kennismaken met Project+ en ontdekken wat naadloze integratie van kunststofspuitgietdelen op particle foam delen voor u kan betekenen. Én hoe juist de aanpak van Project+ meerwaarde en voordelen biedt bij ontwikkeling en productie van uw technische componenten en producten.

Project+, Let's make it FIT from HSV two techniques one solution
Team Project+, Let’s make it FIT

Aanpak Project+

Voordelen van Project+,Let's make it FIT van HSV
Project+ van HSV staat voor het engineeren van meerwaarde. In partnership met u wordt de meest efficiënte oplossing voor uw product gevonden. Slim innoveren, vereenvoudigen d.m.v. in-lijn-assemblage en doeltreffende logistiek zijn daarin key.

Naast tijdsbesparing resulteert dit in een minimum aan componenten, gewichtsbesparing, lagere kosten, een efficiënte logistiek, reductie van inkooprisico’s en het verkorten van time to market. Kort samengevat: Met Project+, Let’s make it FIT, levert het projectteam van HSV een bijdrage aan de meest optimale realisatie van uw samengestelde product.

Project+: Voorbeeld opbouw samengesteld product

Ontdek Project+ tijdens Kunststoffenbeurs 2024

Ontdek Project+ tijdens Kunststoffenbeurs en breng een bezoek aan onze stand: Hal 1 standnr: 300. Daarnaast adviseert het projectteam u graag over:

  • De laatste trends en innovaties in grote spuitgiet-, partikelschuimproducten
  • Slimme, duurzame en kostenbesparende oplossingen voor uw productontwerp
  • De toegevoegde waarde van 3D vormvrijheid en warpage analyse
  • Inzet van recyclaat voor uw duurzame product of vormdeel.

Klik op de banner en registreer uw gratis bezoek:

Bezoek HSV tijdens Kunststoffenbeurs 2024 en ontdek de voordelen van Project+ let's make it FIT

Locatie & routebeschrijving:
Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch, Diezekade 2, 5222 AK ‘s-Hertogenbosch
Download hier uw routebeschrijving.

Over HSV TMP en spuitgieten van grote producten

Kunststofproducten en -constructies dragen op veel manieren bij aan de verduurzaming van onze samenleving, zoals energiebesparing, verminderen van kooldioxide-uitstoot en het terugdringen van voedselverspilling. Daarnaast kan het eenvoudig gerecycled en hergebruikt worden en is het circulair.

Binnen de niche van “grote producten, kleine series”, 1 tot 25kg, zijn wij één van de leidende marktspelers binnen West-Europa voor het lagedruk en specialistische hogedruk spuitgieten van kunststofproducten, toegeleverd aan industriële klanten. Laat u informeren over de brede toepasbaarheid en toegevoegde waarde van onze kunststoffen zoals:

  • Grote spuitgietdelen (matrijstechnologie, cascade, etc.)
  • Dikwandige producten
  • Project+ (EPS/EPP- spuitgiet/TSG combinaties)
  • Oppervlakte afwerking
  • Engineering (moldflow)
  • Constructie technieken

Deze duurzame oplossingen leveren u financiële besparingen op, zijn licht in gewicht en vereenvoudigen het logistieke proces van uw technische componenten en producten.

Kunststoffenbeurs is de ontmoetingsplek waar de duurzame toekomst van kunststof en rubber centraal staat en dé centrale plek waar de Benelux kunststof- en rubberketen actuele kennis deelt, haar inspanningen en innovatiekracht zichtbaar maakt en elkaar jaarlijks ontmoet.

Het is ook de plek waar samen (toe)gewerkt kan worden aan de toekomstbestendigheid van kunststof. Samen op weg naar Future Proof Plastics.

Afspraak inplannen?

Heeft u geen tijd om de Kunststoffenbeurs te bezoeken of gaat u liever persoonlijk aan tafel met één van onze engineers? Bel: 31 (0) 318 648 991 en plan direct een afspraak in. Of gebruik onderstaande button en wij nemen contact met u op!

Project+ QuickScan

Project+, Let's make it FIT from HSV two techniques one solution
Team Project+, Let’s make it FIT

Heeft u een vraag over uw productontwerp, of zoekt u alternatieve materialen om een constructief lichtgewicht component te creëren? Gebruik onderstaande button en vraag de Project+ QuickScan aan.

Onze engineers nemen u graag mee in de wereld van kunststoffen en spuitgietoplossingen. De diversiteit in toepasbaarheid en volledige vormvrijheid leveren u veel voordelen op in de ontwikkeling van uw technische componenten en producten.

Wij zijn sterk in de ontwikkeling, productie en assemblage van samengestelde duurzame producten met innovatieve waarde. Zowel in technische kunststoffen (PC/ABS, PA, bioplastics e.d.), eventueel gelakt, geassembleerd, verlijmd als in combinaties van PS/EPP-schuim en thermoplasten.

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op