Menu

Future Proof Plastics De duurzame oplossingen van HSV-TMP

HSV TMP tijdens Kunststoffenbeurs 2022

Tijdens de Kunststoffenbeurs 2022, 14 en 15 september a.s., staat het projectteam van HSV Technical Moulded Parts voor u klaar.

U bent van harte welkom op onze stand (Hal 1 stand-nr.  43) om van gedachten te wisselen over duurzame spuitgietproducten, particle foams en hybride productoplossingen.

Duurzame oplossing voor uw productontwerp

Zoekt u een duurzame oplossing voor uw productontwerp? Het projectteam adviseert u graag over:

  • Sustainability & Recycling: ontdek alles over duurzaamheid, recycling, redesign en het reduceren van de CO2 afdruk
  • Smart Production & Digitalization: ervaar slimme en innovatieve oplossingen rondom engineering, automatisering, digitalisering, connectiviteit en procesoptimalisatie, die bijdragen aan duurzame en besparende oplossingen
  • Innovation & Knowledge: laat u informeren over de toegevoegde waarde van 3D vormvrijheid en de laatste trends en innovaties voor het realiseren van grote spuitgiet-, partikelschuimproducten en hybride oplossingen

Registreer uw gratis bezoek aan de Kunststoffenbeurs 2022 en klik op onderstaande banner.

Locatie & routebeschrijving:
Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch, Diezekade 2, 5222 AK ‘s-Hertogenbosch
Download hier uw routebeschrijving.

Over kunststoffenbeurs 2022

De editie van deze beurs staat in het teken van Future Proof Plastics.

Kunststoffenbeurs 2022 is de vakbeurs voor professionals in de kunststofindustrie.

Laat u inspireren. Ontdek nieuwe & duurzame businesskansen, kostprijsbesparingen, innovatieve productiemethodes en de verrassende mogelijkheden van thermoplastische en expandeerbare kunststoffen.

Afspraak inplannen?

Heeft u geen tijd om de Kunststoffenbeurs te bezoeken of gaat u liever persoonlijk aan tafel met één van onze engineers? Bel: 31 (0) 318 648 991 en plan direct een afspraak in. Of gebruik onderstaande button en wij nemen contact met u op!

Kunststof QuickScan

Bij HSV Technical Moulded Parts hebben wij passie voor kunststoffen, tientallen jaren ervaring met de ontwikkeling van kunststof onderdelen en enorm veel kennis van de daarvoor benodigde materialen en technieken. Die kennis en ervaring zetten we dolgraag in voor het waarmaken van uw productideeën.

Heeft u een vraag over uw productontwerp, of zoekt u alternatieve materialen om een constructief lichtgewicht component te creëren? Vraag de Kunststof QuickScan aan.

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op