Menu

Ontmoet het projectteam van HSV tijdens VSK 2024

HSV tijdens VSK 2024

Bezoek HSV Technical Moulded Parts tijdens VSK en ontdek Project+

6 t/m 9 februari 2024 | Hal 12 Standnummer: 12.A041, Jaarbeurs Utrecht, Nederland.

Productinnovaties voor een duurzame toekomst

Tijdens VSK, de vakbeurs voor de totale installatiebranche, laat HSV u kennis maken met Project+, Let’s make it FIT  en tonen wij u duurzame productinnovaties, die wij ontwikkelen voor onze klanten.

Project+ tijdens VSK

Tijdens VSK kunt u kennismaken met Project+ en ontdekken wat naadloze integratie van kunststofspuitgietdelen op particle foam delen voor u kan betekenen. Én hoe juist de aanpak van Project+ meerwaarde en voordelen biedt bij ontwikkeling en productie van uw technische componenten en producten.

HSV heeft jarenlange expertise opgebouwd en is de enige producent in Europa die de kennis van beide technieken en de productiefaciliteiten in eigen huis voor u beschikbaar heeft. Dit stelt ons in staat om kunststofspuitgietdelen en particle foam delen naadloos met elkaar te integreren. Met Project+, Let’s make it FIT, kunt u nu eenvoudig, al vanaf de ontwerpfase van uw product, gebruik maken van deze specialistische kennis.

Project+, Let's make it FIT from HSV two techniques one solution
Foto: Project+ engineers van HSV

Aanpak Project+

Project+ van HSV staat voor het engineeren van meerwaarde. In partnership met u wordt de meest efficiënte oplossing voor uw product gevonden. Slim innoveren, vereenvoudigen d.m.v. in-lijn-assemblage en doeltreffende logistiek zijn daarin key.

Voordelen van Project+,Let's make it FIT van HSV

Naast tijdsbesparing resulteert dit in een minimum aan componenten, gewichtsbesparing, lagere kosten, een efficiënte logistiek, reductie van inkooprisico’s en het verkorten van time to market. Kort samengevat: Met Project+, Let’s make it FIT, levert het projectteam van HSV een bijdrage aan de meest optimale realisatie van uw samengestelde product.

Ontdek Project+ tijdens VSK

Ontdek Project+ tijdens VSK en breng een bezoek aan onze stand: Hal 12 standnr: 12.A041 Daarnaast adviseert het projectteam u graag over:
  • De laatste trends en innovaties in grote spuitgiet-, partikelschuimproducten
  • Slimme, duurzame en kostenbesparende oplossingen voor uw productontwerp
  • De toegevoegde waarde van 3D vormvrijheid en warpage analyse
  • Inzet van recyclaat voor uw duurzame product of vormdeel.

Klik op de banner en registreer uw bezoek


Locatie & Routebeschrijving: Jaarbeurs | Jaarbeursplein 6, 3521 AL  Utrecht

Over HSV TMP en spuitgieten van grote producten

Kunststofproducten en -constructies dragen op veel manieren bij aan de verduurzaming van onze samenleving, zoals energiebesparing, verminderen van kooldioxide-uitstoot en het terugdringen van voedselverspilling. Daarnaast kan het eenvoudig gerecycled en hergebruikt worden en is het circulair.

Binnen de niche van “grote producten, kleine series”, 1 tot 25kg, zijn wij één van de leidende marktspelers binnen West-Europa voor het lagedruk en specialistische hogedruk spuitgieten van kunststofproducten, toegeleverd aan industriële klanten. Laat u informeren over de brede toepasbaarheid en toegevoegde waarde van onze kunststoffen zoals:

  • Grote spuitgietdelen (matrijstechnologie, cascade, etc.)
  • Dikwandige producten
  • Project+ (EPS/EPP- spuitgiet/TSG combinaties)
  • Oppervlakte afwerking
  • Engineering (mouldflow)
  • Constructie technieken

Deze duurzame oplossingen leveren u financiële besparingen op, zijn licht in gewicht en vereenvoudigen het logistieke proces van uw technische componenten en producten.

Kunststof QuickScan

Heeft u een vraag over uw productontwerp, of zoekt u alternatieve materialen om een constructief lichtgewicht component te creëren? Gebruik onderstaande button en vraag de Kunststof QuickScan aan.

Onze engineers nemen u graag mee in de wereld van kunststoffen en spuitgietoplossingen. De diversiteit in toepasbaarheid en volledige vormvrijheid leveren u veel voordelen op in de ontwikkeling van uw technische componenten en producten.

Wij zijn sterk in de ontwikkeling, productie en assemblage van samengestelde duurzame producten met innovatieve waarde. Zowel in technische kunststoffen (PC/ABS, PA, bioplastics e.d.), eventueel gelakt, geassembleerd, verlijmd als in combinaties van PS/EPP-schuim en thermoplasten.

Afspraak inplannen

Geen tijd om VSK te bezoeken, maar wilt u meer weten over de duurzame spuitgiet- en Project+ oplossingen die HSV Technical Moulded Parts voor u kan ontwikkelen, produceren en assembleren? Neem contact op en plan een persoonlijke afspraak in met één van onze engineers. 

Over VSK

VSK is de vakbeurs voor de totale installatiebranche. Exposanten delen hun kennis en tonen het nieuwste aanbod van oplossingen, toepassingen, technieken, innovaties en diensten.

Laat u inspireren door actuele ontwikkelingen en verrassende mogelijkheden.

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op