Menu

Ontmoet het projectteam van HSV tijdens VSK 2022

HSV tijdens VSK 2022

Bezoek HSV Technical Moulded Parts tijdens de 25e editie van VSK

17 t/m 20 mei 2022 | Hal 7 Stand nummer: E010 | Jaarbeurs, Utrecht.

Productinnovaties voor een duurzame toekomst

Tijdens ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor professionals in de installatiebranche toont HSV Technical Moulded Parts u duurzame productinnovaties, die wij ontwikkelen voor onze relaties.

Duurzame oplossing voor uw productontwerp

Zoekt u een duurzame oplossing voor uw productontwerp? Kunststofproducten en -constructies dragen op veel manieren bij aan de verduurzaming van onze samenleving, zoals energiebesparing, verminderen van kooldioxide-uitstoot en het terugdringen van voedselverspilling. Daarnaast kan het materiaal eenvoudig gerecycled en hergebruikt worden en is het circulair. Breng een bezoek aan HSV Technical Moulded Parts – Hal 7 standnr: E010.

Onze engineers adviseren u graag over:

  • Slimme, duurzame en kostenbesparende oplossingen voor uw productontwerp
  • De toegevoegde waarde van 3D vormvrijheid en warpage analyse
  • De laatste trends en innovaties in grote spuitgiet-, partikelschuimproducten en hybride oplossingen
  • Inzet van recyclaat voor uw duurzame product of vormdeel.

Binnen de niche van “grote producten, kleine series”, 1 tot 25kg, zijn wij één van de leidende marktspelers binnen West-Europa voor het lagedruk en specialistische hogedruk spuitgieten van kunststofproducten, toegeleverd aan industriële klanten. Laat u informeren over de brede toepasbaarheid en toegevoegde waarde van onze kunststoffen zoals:

  • Grote spuitgietdelen (matrijstechnologie, cascade, etc.)
  • Dikwandige producten
  • Hybride technologie (EPS/EPP- spuitgiet/TSG combinaties)
  • Oppervlakte afwerking
  • Engineering (moldflow)
  • Constructie technieken

Deze duurzame oplossingen leveren u financiële besparingen op, zijn licht in gewicht en vereenvoudigen het logistieke proces van uw technische componenten en producten.

Klik op de banner en registreer uw gratis bezoek

Ontmoet HSV TMP tijdens VSK 2022 17 - 20 mei 2022
Locatie & Routebeschrijving: Jaarbeurs | Jaarbeursplein 3521 AL  Utrecht

De toegevoegde waarde van HSV

Heeft u een vraag over uw productontwerp, of zoekt u alternatieve materialen om een constructief lichtgewicht component te creëren?

Onze engineers nemen u graag mee in de wereld van hybride- en spuitgiet oplossingen. De diversiteit in toepasbaarheid en volledige vormvrijheid leveren u veel voordelen op in de ontwikkeling van uw technische componenten en producten.

Wij zijn sterk in de ontwikkeling, productie en assemblage van samengestelde duurzame producten met innovatieve waarde. Zowel in technische kunststoffen (PC/ABS, PA, bioplastics e.d.), eventueel gelakt, geassembleerd, verlijmd als in combinaties van PS/EPP-schuim en thermoplasten.

Afspraak inplannen

Geen tijd om VSK te bezoeken, maar wilt u meer weten over de duurzame spuitgiet- en hybrideoplossingen die HSV Technical Moulded Parts voor u kan ontwikkelen, produceren en assembleren? Neem contact op en plan een persoonlijke afspraak in met één van onze engineers. 

Over VSK

Het thema tijdens de 25 editie van VSK is “Onze toekomst, jouw wereld”.
Aan onze toekomst werken we samen. Uw bijdrage is onmisbaar en zorgt voor een comfortabele, energiezuinige én duurzamere maatschappij. Ontwikkelingen volgen elkaar in razendsnel tempo op. Tijdens VSK 2022 krijgt u inzicht, helderheid en duiding over deze ontwikkelingen. 

Kunststof QuickScan

Bij HSV Technical Moulded Parts hebben wij passie voor kunststoffen, tientallen jaren ervaring met de ontwikkeling van kunststof onderdelen en enorm veel kennis van de daarvoor benodigde materialen en technieken. Die kennis en ervaring zetten we dolgraag in voor het waarmaken van uw productideeën.

Vraag vandaag nog de Kunststof Quickscan aan en ontvang snel antwoord over de maakbaarheid van uw product, voorzien van een eerste kostenindicatie.

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op