Menu

Duurzame productinnovaties tijdens Plastteknik Nordic

HSV Technical Moulded Parts tijdens Plastteknik Nordic

HSV Technical Moulded Parts is aanwezig tijdens Plastteknik Nordic. 1 tot 2 december 2021 | Stand nummer: J:08A Malmö Messen, Malmö Zweden.

Duurzame productinnovaties tijdens Plastteknik Nordic

Tijdens ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor de industriële kunststofverwerking toont HSV Technical Moulded Parts u slimme en duurzame productinnovaties die wij ontwikkelen voor onze relaties.

Bent u productontwerper en zoekt u specifieke en duurzame oplossingen voor uw productontwerp? Kunststofproducten en constructies dragen op veel manieren bij aan een duurzame samenleving zoals energiebesparing, verminderen van kooldioxide-uitstoot en het terugdringen van voedselverspilling. Daarnaast kan het eenvoudig gerecycled en hergebruikt worden en is het een circulair materiaal.

Breng een bezoek aan HSV Technical Moulded Parts – standnr: J:08A. Onze engineers adviseren u graag over:

  • Slimme, duurzame en kostenbesparende oplossingen voor uw productontwerp
  • De toegevoegde waarde van 3D vormvrijheid en warpage analyse
  • De laatste trends en innovaties in grote spuitgiet-, partikelschuimproducten en hybride oplossingen
  • Inzet van recyclaat voor uw duurzame product of vormdeel.

Binnen de niche van “grote producten, kleine series”, 1 tot 25kg, zijn wij één van de leidende marktspelers binnen West-Europa voor het lagedruk en specialistische hogedruk spuitgieten van kunststofproducten, toegeleverd aan industriële klanten. Laat u informeren over de brede toepasbaarheid en toegevoegde waarde van onze kunststoffen zoals:

  • Grote spuitgietdelen (matrijstechnologie, cascade, etc.)
  • Dikwandige producten
  • Hybride technologie (EPS/EPP- spuitgiet/TSG combinaties)
  • Oppervlakte afwerking
  • Engineering (moldflow)
  • Constructie technieken

Deze oplossingen zijn niet alleen duurzaam, maar leveren u ook directe besparingen op, zowel financieel, in gewicht, alsook in het logistieke proces van uw technische componenten en producten.

Klik op de banner en bestel uw ticket

Locatie & Routebeschrijving: Malmö Messe | Mässgatan 6, 21532 Malmö Zweden

De toegevoegde waarde van HSV 

Heeft u een vraag over uw productontwerp, of bent u op zoek naar alternatieven om een constructief lichtgewicht ontwerp te creëren?

Onze engineers nemen u graag mee in de wereld van hybride- en spuitgiet oplossingen. De diversiteit in toepasbaarheid en volledige vormvrijheid leveren u veel voordelen op in de ontwikkeling van uw technische componenten en producten.

Wij zijn sterk in de ontwikkeling, productie en assemblage van samengestelde producten met innovatieve waarde. Zowel in technische kunststoffen (PC/ABS, PA, bioplastics e.d.), eventueel gelakt, geassembleerd, verlijmd als in combinaties van PS/EPP-schuim en thermoplasten.

Meer weten?

Geen tijd om Plastteknik Nordic te bezoeken, maar wilt u meer weten over de duurzame spuitgiet- en hybrideoplossingen die HSV Technical Moulded Parts voor u kan ontwikkelen, produceren en assembleren? Neem contact op en plan een persoonlijke afspraak in met één van onze engineers. 

Over Plastteknik Nordic

Tijdens Plastteknik Nordic is er dit jaar speciale aandacht voor de activiteiten en initiatieven vanuit de kunststofindustrie, die bijdragen aan meer recycling van kunststoffen en innovaties om duurzame polymere materialen te creëren.

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op