Menu

Bezoek HSV tijdens Kunststoffen: Stand 42 | Koningshof Veldhoven | 25 en 26 september 2019

HSV Technical Moulded Parts tijdens Kunststoffen 2019

HSV Technical Moulded Parts is aanwezig tijdens Kunststoffen 2019, 25 en 26 september 2019. Bezoek onze stand (stand-nr.  42) en ontdek de mogelijkheden van spuitgietproducten.

Bent u productontwerper en op zoek naar een specifieke en duurzame oplossing voor uw productontwerp? Kom naar de stand van spuitgietbedrijf HSV Technical Moulded Parts, onze engineers adviseren u graag over:

  • Slimme, duurzame en kostenbesparende oplossingen voor uw productontwerp
  • De toegevoegde waarde van 3D vormvrijheid
  • De laatste trends en innovaties in grote spuitgiet-, partikelschuimproducten en hybride oplossingen

Klik op de banner en registreer uw gratis bezoek

HSV is aanwezig tijdens kunststoffen 2019. Laat u informeren over grote kunststof spuitgietproducten, hybride oplossingen en partikelschuimen

Over Kunststoffen 2019

Kunststoffen 2019 is de vakbeurs voor professionals in de kunststofindustrie. In deze editie van Kunststoffen staan actuele thema’s zoals circulaire economie, duurzaamheid, slimme grondstoffen, nieuwe materialen, kostprijsbesparing, innovatieve productiemethodes, productontwikkeling en kansen voor de maakindustrie centraal. Laat u inspireren en verrassen door actuele ontwikkelingen en verrassende mogelijkheden met kunststof.

Locatie: NH Conference Center Koningshof, Locht 117, 5504 RM Veldhoven,

Download hier uw routebeschrijving.

Meer weten?

Geen tijd om Kunststoffen 2019 te bezoeken, maar wilt u meer weten over de duurzame spuitgietoplossingen die HSV Technical Moulded Parts te bieden heeft? Neem contact op en plan een persoonlijke afspraak in met één van onze engineers.

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op