Menu

Productinnovaties voor een duurzame toekomst

HSV Technical Moulded Parts tijdens ISH 2023

13 t/m 17 maart 2023 | Hal 8.0 Standnummer: D95  
Messe Frankfurt am Main, Duitsland

Productinnovaties voor een duurzame toekomst

Tijdens ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor professionals in HVAC & Water toont HSV Technical Moulded Parts u duurzame productinnovaties, die wij ontwikkelen voor onze relaties.

Duurzame oplossing voor uw productontwerp 

Zoekt u een duurzame oplossing voor uw productontwerp? Kunststofproducten en -constructies dragen op veel manieren bij aan de verduurzaming van onze samenleving, zoals energiebesparing, verminderen van kooldioxide-uitstoot en het terugdringen van voedselverspilling. Daarnaast kan het materiaal eenvoudig gerecycled en hergebruikt worden en is het circulair. 

Breng een bezoek aan HSV Technical Moulded Parts – Hal 8.0 standnr: D95. Onze engineers adviseren u graag over:

  • Slimme, duurzame en kostenbesparende oplossingen voor uw productontwerp
  • De toegevoegde waarde van 3D vormvrijheid en warpage analyse
  • De laatste trends en innovaties in grote spuitgiet-, partikelschuimproducten en hybride oplossingen
  • Inzet van recyclaat voor uw duurzame product of vormdeel.
Binnen de niche van “grote producten, kleine series”, 1 tot 25kg, zijn wij één van de leidende marktspelers binnen West-Europa voor het lagedruk en specialistische hogedruk spuitgieten van kunststofproducten, toegeleverd aan industriële klanten. Laat u informeren over de brede toepasbaarheid en toegevoegde waarde van onze kunststoffen zoals:
  • Grote spuitgietdelen (matrijstechnologie, cascade, etc.)
  • Dikwandige producten
  • Hybride technologie (EPS/EPP- spuitgiet/TSG combinaties)
  • Oppervlakte afwerking
  • Engineering (moldflow)
  • Constructie technieken
Deze duurzame oplossingen leveren u financiële besparingen op, zijn licht in gewicht en vereenvoudigen het logistieke proces van uw technische componenten en producten.

Klik op de banner en registreer uw bezoek:

Locatie & Routebeschrijving:
Hal 8 Messe Frankfurt am Main | Duitsland 
Parkeergarage Rebstock | Frankfurt am Main

De toegevoegde waarde van HSV

Heeft u een vraag over uw productontwerp, of bent u op zoek naar alternatieven om een constructief lichtgewicht ontwerp te creëren?

Onze engineers nemen u graag mee in de wereld van hybride- en spuitgiet oplossingen. De diversiteit in toepasbaarheid en volledige vormvrijheid leveren u veel voordelen op in de ontwikkeling van uw technische componenten en producten.

Wij zijn sterk in de ontwikkeling, productie en assemblage van samengestelde producten met innovatieve waarde. Zowel in technische kunststoffen (PC/ABS, PA, bioplastics e.d.), eventueel gelakt, geassembleerd, verlijmd als in combinaties van PS/EPP-schuim en thermoplasten.

Over ISH

Over ISH

Tijdens ISH staan toekomstgerichte onderwerpen centraal, zoals bijdragen aan het behoud van hulpbronnen en gebruik van hernieuwbare energiebronnen. Tegelijkertijd is ISH de beurs waar sanitaire installaties, intelligent wonen en innovatieve bouwoplossingen geëtaleerd worden. Innovaties die bijdragen aan een comfortabele, energiezuinige én duurzamere maatschappij.

Afspraak inplannen?

Geen tijd om ISH te bezoeken, maar wilt u meer weten over de duurzame spuitgiet- en hybrideoplossingen die HSV Technical Moulded Parts voor u kan ontwikkelen, produceren en assembleren? Neem contact op en plan een persoonlijke afspraak in met één van onze engineers. 

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op