Menu

Ontdek Project+ van HSV tijdens ISH 2023

HSV Technical Moulded Parts tijdens ISH 2023

Bezoek HSV Technical Moulded Parts tijdens ISH 2023 en ontdek Project+.

3 t/m 17 maart 2023 | Hal 8.0 Standnummer: D95
Messe Frankfurt am Main, Duitsland

Productinnovaties voor een duurzame toekomst

Tijdens ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor professionals in HVAC & Water lanceert HSV Project+ en tonen wij u duurzame productinnovaties, die wij ontwikkelen voor onze klanten.

Project+ tijdens ISH

Binnen HVAC-toepassingen worden tal van functies gecombineerd; frame-constructies, thermische eigenschappen, aansprekend uiterlijk, goede luchtgeleiding, condenswater-bestendig e.d. Kunststofspuitgiet- en partikelschuimtechnologie bieden uitkomst bij de ontwikkeling van technische componenten en producten waarin deze functies samenkomen. Met die reden heeft HSV Project+ ontwikkeld.

HSV heeft jarenlange expertise opgebouwd en is de enige producent in Europa die de kennis van beide technieken en de productiefaciliteiten in eigen huis voor u beschikbaar heeft. Dit stelt ons in staat om kunststofspuitgietdelen en particle foam delen naadloos met elkaar te integreren. Met Project+, let’s make it FIT, kunt u nu eenvoudig, al vanaf de ontwerpfase van uw product, gebruik maken van deze specialistische kennis.

Tijdens ISH2023 lanceert HSV Project+ en kunt u kennismaken met wat naadloze integratie van kunststofspuitgietdelen op particle foam delen voor u kan betekenen. Én hoe juist de aanpak van Project+ meerwaarde en voordelen biedt bij ontwikkeling en productie van uw technische componenten en producten.

Aanpak Project+

Project+ van HSV staat voor het engineeren van meerwaarde. In partnership met u wordt de meest efficiënte oplossing voor uw product gevonden. Slim innoveren, vereenvoudigen d.m.v. in-lijn-assemblage en doeltreffende logistiek zijn daarin key.

Naast tijdsbesparing resulteert dit in een minimum aan componenten, gewichtsbesparing, lagere kosten, een efficiënte logistiek, reductie van inkooprisico’s en het verkorten van time to market. Kort samengevat: Met Project+, let’s make it FIT, levert het projectteam van HSV een bijdrage aan de meest optimale realisatie van uw samengestelde product.

Ontdek Project+ tijdens ISH

Ontdek Project+ tijdens ISH en breng een bezoek aan onze stand: Hal 8.0 standnr: D95. Daarnaast adviseert het projectteam u graag over:

  • De laatste trends en innovaties in grote spuitgiet-, partikelschuimproducten
  • Slimme, duurzame en kostenbesparende oplossingen voor uw productontwerp
  • De toegevoegde waarde van 3D vormvrijheid en warpage analyse
  • Inzet van recyclaat voor uw duurzame product of vormdeel.
Klik op de banner en registreer uw bezoek:

Over HSV TMP en spuitgieten van grote producten

Kunststofproducten en -constructies dragen op veel manieren bij aan de verduurzaming van onze samenleving, zoals energiebesparing, verminderen van kooldioxide-uitstoot en het terugdringen van voedselverspilling. Daarnaast kan het eenvoudig gerecycled en hergebruikt worden en is het circulair.

Binnen de niche van “grote producten, kleine series”, 1 tot 25kg, zijn wij één van de leidende marktspelers binnen West-Europa voor het lagedruk en specialistische hogedruk spuitgieten van kunststofproducten, toegeleverd aan industriële klanten. Laat u informeren over de brede toepasbaarheid en toegevoegde waarde van onze kunststoffen zoals:

  • Grote spuitgietdelen (matrijstechnologie, cascade, etc.)
  • Dikwandige producten
  • Project+ (EPS/EPP- spuitgiet/TSG combinaties)
  • Oppervlakte afwerking
  • Engineering (moldflow)
  • Constructie technieken

Deze duurzame oplossingen leveren u financiële besparingen op, zijn licht in gewicht en vereenvoudigen het logistieke proces van uw technische componenten en producten.

Kunststof QuickScan

Heeft u een vraag over uw productontwerp, of zoekt u alternatieve materialen om een constructief lichtgewicht component te creëren? Gebruik onderstaande button en vraag de Kunststof QuickScan aan.

Onze engineers nemen u graag mee in de wereld van kunststoffen en spuitgietoplossingen. De diversiteit in toepasbaarheid en volledige vormvrijheid leveren u veel voordelen op in de ontwikkeling van uw technische componenten en producten. Wij zijn sterk in de ontwikkeling, productie en assemblage van samengestelde duurzame producten met innovatieve waarde. Zowel in technische kunststoffen (PC/ABS, PA, bioplastics e.d.), eventueel gelakt, geassembleerd, verlijmd als in combinaties van PS/EPP-schuim en thermoplasten.

Over ISH 2023

Tijdens ISH staan toekomstgerichte onderwerpen centraal, zoals bijdragen aan het behoud van hulpbronnen en gebruik van hernieuwbare energiebronnen. Tegelijkertijd is ISH de beurs waar sanitaire installaties, intelligent wonen en innovatieve bouwoplossingen geëtaleerd worden. Innovaties die bijdragen aan een comfortabele, energiezuinige én duurzamere maatschappij.

Geen tijd om ISH te bezoeken, maar wilt u meer weten over Project+ en duurzame spuitgietoplossingen die HSV Technical Moulded Parts voor u kan ontwikkelen, produceren en assembleren? Bel: +31 (0) 318 – 648 991 en wij plannen direct een afspraak met u in, of gebruik onderstaande button en er wordt contact met u opgenomen!  

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op