Menu

Duurzame productinnovaties tijdens Fakuma 2020

HSV Technical Moulded Parts tijdens Fakuma 2020

HSV Technical Moulded Parts is aanwezig tijdens Fakuma 2020
13 tot 17 oktober 2020 | Hal B3 Stand nummer: B3-3009| Messe Friederichshafen.

Duurzame productinnovaties tijdens Fakuma 2020

Tijdens ’s werelds toonaangevende technische vakbeurs voor de industriële kunststofverwerking toont HSV Technical Moulded Parts u slimme en duurzame productinnovaties die wij ontwikkelen voor onze relaties.

Bent u productontwerper en op zoek naar een specifieke en duurzame oplossing voor uw productontwerp? Kom naar de stand van HSV Technical Moulded Parts, Hal B3 Stand nummer: B3-3009, onze engineers adviseren u graag over:

  • Slimme, duurzame en kostenbesparende oplossingen voor uw productontwerp
  • De toegevoegde waarde van 3D vormvrijheid
  • De laatste trends en innovaties in grote spuitgiet-, partikelschuimproducten en hybride oplossingen

Binnen de niche van “grote producten, kleine series”, 1 tot 40kg, zijn wij één van de leidende marktspelers binnen West-Europa op het gebied van lagedruk en specialistisch hogedruk spuitgiet producten, toegeleverd aan industriële klanten. Laat u informeren over de brede toepasbaarheid en toegevoegde waarde van onze kunststoffen zoals:

  • Grote spuitgietdelen (matrijstechnologie, cascade, etc.)
  • Dikwandige producten
  • Hybride technologie (EPS/EPP- spuitgiet/TSG combinaties)
  • Oppervlakte afwerking
  • Engineering (moldflow)
  • Constructie technieken

Deze oplossingen zijn niet alleen duurzaam, maar leveren u ook directe besparingen op, zowel in gewicht, geld alsook in het logistieke proces van uw technische componenten en producten.

Klik op de banner en bestel uw ticket

Locatie & Routebeschrijving: Messe Friederichshafen | Neue Messe 1, 88046 Friedrichshafen 

De toegevoegde waarde van HSV

Loopt u tegen problemen aan in uw productontwerp, of bent u op zoek naar alternatieven om een constructief lichtgewicht ontwerp te creëren?

Onze engineers nemen u graag mee in de wereld van hybride- en spuitgiet oplossingen. De diversiteit in toepasbaarheid en volledige vormvrijheid leveren u veel voordelen op in de ontwikkeling van uw technische componenten en producten.

HSV-TMP is gespecialiseerd in duurzame ontwikkeling en de productie grote kunststof delen en hybride producten

Wij zijn sterk in de ontwikkeling, productie en assemblage van samengestelde producten met innovatieve waarde. Zowel in technische kunststoffen (PC/ABS, PA, bioplastics e.d.), eventueel gelakt, geassembleerd, verlijmd als in combinaties van PS/EPP-schuim en thermoplasten.

Afspraak bij u op locatie

Geen tijd om Fakuma 2020 te bezoeken, maar wilt u meer weten over de duurzame spuitgiet- en hybrideoplossingen die HSV Technical Moulded Parts voor u kan ontwikkelen, produceren en assembleren? Neem contact op en plan een persoonlijke afspraak in met één van onze engineers. 

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op