Menu

Theo Gijsberts Sales Engineer

Even voorstellen | Theo Gijsberts Sales Engineer

 

Theo Gijsberts, Sales Engineer bij HSV-TMP
Theo Gijsberts, Sales Engineer bij HSV-TMP

Graag stel ik mij aan u voor: Theo Gijsberts, ervaren Sales Engineer bij HSV-TMP. Sinds maart 2021 mag ik het team versterken en mijn kennis inzetten om tot mooie oplossingen te komen.

HSV-TMP is een echt familiebedrijf, daardoor gaf mij dit het gevoel van een warm welkom. Medewerkers zijn servicegericht, er wordt daadwerkelijk meegedacht met de klant. Wat mij verder aanspreekt is de platte en open organisatiestructuur, er kan snel geschakeld worden en de lijnen zijn kort.

Naast de klant wordt er ook aan de medewerker gedacht, dat zie je in vele aspecten terug. Er wordt gewerkt met geavanceerde apparatuur, de werkomgeving is professioneel ingericht en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.    

Sales Engineer | werken aan innovaties van uw technische kunststofproducten

Vanuit mijn functie als Sales Engineer, ga ik met u meedenken en werken aan innovaties van technische kunststofproducten, -vormdelen en behuizingen. Dat doe ik met veel enthousiasme en met 26 jaar ervaring in kunststofspuitgieten.

Industrieel ontwerpen, haalbaarheidsanalyses, productoptimalisatie en redesign

Naast industrieel ontwerpen ligt mijn kracht in het uitvoeren van haalbaarheidsanalyses, productoptimalisatie en redesign. Daarbij kijk ik naar het complete plaatje. Ontdek ik een oplossing om een product lichter te maken, de assemblage te vereenvoudigen, of aanpassingen die gebruiksgemak opleveren, dan ontvangt u van mij een verbetervoorstel. Vanaf productidee tot eindproduct, of redesign van staal naar kunststof, u komt mij tegen binnen de verschillende stadia van een ontwikkeltraject.

De basis, een goed doordacht productdesign

Het gaat verder dan het product en het onder de loep nemen van investering, technieken, grondstoffen, additieven, matrijzen, antilossing, aanspuitpunten of wanddiktes. Een goed doordacht productdesign is de basis om te komen tot slimme innovaties die tijdwinst, vereenvoudiging of gemak brengen. Bijvoorbeeld voor productonderdelen, de productie, assemblage of in het logistieke proces. Maar ook om ergonomie en daarmee de duurzame inzetbaarheid van personeel te verbeteren. Heeft de klant een vraagstuk of een productidee? Dan ga ik daarmee aan de slag.

Over Theo

Naast een afgeronde opleiding HTS autotechniek heeft Theo inmiddels meer dan 26 jaar ervaring in kunststofspuitgieten. Met het engineeren van kunststofproducten -behuizingen en vormdelen, maar ook redesign van bijvoorbeeld staal naar kunststof is hij helemaal in zijn element. Van aanvraag tot levering en alles daartussen, denkt hij mee tot de meest optimale projectoplossing.

Een hartelijk welkom namens directie en team, wij wensen Theo veel werkplezier toe binnen onze organisatie.

Kunststof QuickScan

Wilt u de haalbaarheid van uw productidee laten toetsen, gebruik dan onderstaande button en vraag direct een Kunststof QuickScan aan.

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op