Menu

Ontdek Project+ van HSV tijdens Fakuma 2024

Bezoek HSV tijdens Fakuma 2024 en ontdek Project+

15 t/m 19 oktober 2024 | Hal B3 Standnummer: B3-3009  
Messe Friedrichshafen, Duitsland

Project+, Let's make it FIT from HSV two techniques one solution

Productinnovaties voor een duurzame toekomst

Bent u productontwerper en zoekt u specifieke en duurzame oplossingen voor uw productontwerp? Tijdens Fakuma, de vakbeurs voor de industriële kunststofverwerking, laat HSV u kennis maken met Project+, Let’s make it FIT  en tonen wij u duurzame productinnovaties, die wij ontwikkelen voor onze klanten.

Project+ tijdens Fakuma

Tijdens Fakuma 2024 kunt u kennismaken met Project+ en ontdekken wat naadloze integratie van kunststofspuitgietdelen op particle foam delen voor u kan betekenen. Én hoe juist de aanpak van Project+ meerwaarde en voordelen biedt bij ontwikkeling en productie van uw technische componenten en producten. 

HSV heeft jarenlange expertise opgebouwd en is de enige producent in Europa die de kennis van beide technieken en de productiefaciliteiten in eigen huis voor u beschikbaar heeft. Dit stelt ons in staat om kunststofspuitgietdelen en particle foam delen naadloos met elkaar te integreren. Met Project+, Let’s make it FIT, kunt u nu eenvoudig, al vanaf de ontwerpfase van uw product, gebruik maken van deze specialistische kennis.

Deze oplossingen zijn niet alleen duurzaam, maar leveren u ook directe besparingen op, zowel in gewicht, geld alsook in het logistieke proces van uw technische componenten en producten.

Project+, Let's make it FIT from HSV two techniques one solution
Foto: Project+ engineers van HSV

Aanpak Project+

Project+ van HSV staat voor het engineeren van meerwaarde. In partnership met u wordt de meest efficiënte oplossing voor uw product gevonden. Slim innoveren, vereenvoudigen d.m.v. in-lijn-assemblage en doeltreffende logistiek zijn daarin key.

Voordelen van Project+,Let's make it FIT van HSV

Naast tijdsbesparing resulteert dit in een minimum aan componenten, gewichtsbesparing, lagere kosten, een efficiënte logistiek, reductie van inkooprisico’s en het verkorten van time to market. Kort samengevat: Met Project+, Let’s make it FIT, levert het projectteam van HSV een bijdrage aan de meest optimale realisatie van uw samengestelde product.

Ontdek Project+ tijdens Fakuma

Ontdek Project+ tijdens Fakuma en breng een bezoek aan onze stand: Hal B3 standnr: B3-3009. Daarnaast adviseert het projectteam u graag over:

  • De laatste trends en innovaties in grote spuitgiet-, partikelschuimproducten
  • Slimme, duurzame en kostenbesparende oplossingen voor uw productontwerp
  • De toegevoegde waarde van 3D vormvrijheid en warpage analyse
  • Inzet van recyclaat voor uw duurzame product of vormdeel.

Klik op de banner en bestel uw ticket:

Locatie & routebeschrijving:
Messe Friederichshafen | Neue Messe 1, 88046 Friedrichshafen 
Download hier uw routebeschrijving.

Over HSV TMP en spuitgieten van grote producten

Kunststofproducten en -constructies dragen op veel manieren bij aan de verduurzaming van onze samenleving, zoals energiebesparing, verminderen van kooldioxide-uitstoot en het terugdringen van voedselverspilling. Daarnaast kan het eenvoudig gerecycled en hergebruikt worden en is het circulair.

Binnen de niche van “grote producten, kleine series”, 1 tot 25kg, zijn wij één van de leidende marktspelers binnen West-Europa voor het lagedruk en specialistische hogedruk spuitgieten van kunststofproducten, toegeleverd aan industriële klanten. Laat u informeren over de brede toepasbaarheid en toegevoegde waarde van onze kunststoffen zoals:

  • Grote spuitgietdelen (matrijstechnologie, cascade, etc.)
  • Dikwandige producten
  • Project+ (EPS/EPP- spuitgiet/TSG combinaties)
  • Oppervlakte afwerking
  • Engineering (moldflow)
  • Constructie technieken

Deze duurzame oplossingen leveren u financiële besparingen op, zijn licht in gewicht en vereenvoudigen het logistieke proces van uw technische componenten en producten.

Tijdens ‘s werelds toonaangevende vakbeurs voor industriële kunststofverwerking presenteren bijna 1.500 exposanten hun internationale aanbod van producten en diensten. Fakuma biedt een uitgebreid overzicht van alle kunststoftechnologieën.

Laat u inspireren en verrassen door actuele ontwikkelingen en verrassende mogelijkheden met kunststof.

Afspraak inplannen?

Heeft u geen tijd om Fakuma te bezoeken of gaat u liever persoonlijk aan tafel met één van onze engineers?

Bel: +31 (0) 318 – 648 991 en plan direct een afspraak in. Of gebruik onderstaande button en wij nemen contact met u op!

Project+, Let's make it FIT from HSV two techniques one solution

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op