Menu

Assemblage bij HSV TMP

Assemblage van kunststof spuitgietproducten, de toegevoegde waarde van HSV-TMP

HSV-TMP beschikt over een speciaal ingerichte assemblage afdeling, daar wordt de assemblage van kunststof spuitgietproducten voor veel van onze relaties verzorgd.

Onze toegevoegde waarde? Wij denken met u mee in het vinden van slimme, hoogwaardige logistieke oplossingen die u besparingen opleveren. Onze organisatie is flexibel, er wordt geavanceerde apparatuur gebruikt om uw kunststof product professioneel te assembleren en te verpakken.

Assemblage van kunststof spuitgietproducten, klant specifieke assemblagelijnen

Speciaal opgeleide assemblagemedewerkers werken dagelijks aan klant specifieke assemblagelijnen, zij bewaken de kwaliteit en dragen bij aan een soepel verloop van het logistieke proces van uw product.

Geavanceerde assemblage apparatuur

HSV-TMP beschikt over geavanceerde assemblage apparatuur en kan verschillende soorten assemblagewerkzaamheden voor u uitvoeren:

  • spiegellassen
  • frezen
  • rubbers inzetten
  • ultrasone lassen
  • heat transfer, ook in kleur·      
  • tampon drukken
  • bestickeren
  • klant specifiek verpakken
  • testen

Proefopstelling en vastleggen werkwijze – kwaliteit

Voorafgaand aan de assemblage van een nieuw product worden alle benodigde materialen gecontroleerd. Vervolgens wordt in een proefopstelling de beste routing doorgenomen en vastgelegd. De medewerkers krijgen instructie en tussentijds vinden verschillende kwaliteitscontroles plaats.

HSV-TMP denkt op alle fronten met u mee

Om uw kunststof product of onderdeel te maken wordt er rekening gehouden met verschillende factoren die van invloed zijn: de materiaalkeuze, de gebruikte productietechniek, de prijs-kwaliteitsverhouding van de matrijs, de kostprijs van het eindproduct.

Daarnaast draagt goed teamwork tussen de disciplines als R&D, product design, marketing & sales, inkoop, logistiek en Quality Assurance bij aan dit succes. Het team van HSV-TMP begeleidt en ondersteunt u tijdens het hele proces.

Meer weten en besparingen doorvoeren?

Wilt u besparingen doorvoeren voor uw product en meer weten over assemblage bij HSV-TMP? Bel +31 318 648991, zend een e-mail of vraag de kunststof QuickScan aan. De engineers van HSV Technical Moulded Parts staan voor u klaar en informeren u graag.

Neem contact op met HSV TMP

Wij denken op alle fronten met u mee

Neem contact op